заключване-вратаАварийното отваряне на врати и брави е доста търсена услуга и може да се наложи, ако част от вашия ключ е оставен в отвора на ключалката или ключалката е неподвижна. Нашите експерти са ангажирани с навременното отстраняване на тези неудобства. Обръщайки се към нас, можем да осигурим не само своевременно решение на проблема, но и професионален подход с гаранция за качество. Ние от SOFIA KEY имаме дежурни мобилни екипи ключари на територията на цяла София. Когато имате спешна нужда от ключар, който да съдейства за отключване на входната врата, повикайте нашия професионален екип. Ние няма да се забавим повече от 30 минути след обаждането ви, без значение колко е часа.

Предимства да се свържете с нас

  • Ефективност и бърз подход към работата. След като получим обаждане, веднага тръгваме за мястото, за да премахнем повредата;
  • Отлично качество, осигурено благодарение на професионалното качество на майсторите и натрупания опит на практика;
  • Възможността да получите компетентна консултация по телефона, която ще ви предпази от необмислени действия, които биха могли да навредят на ключалките;
  • Спестяване на пари, защото не е нужно да сменяте ключалките за нови, с независим опит да отворите вратата;
  • Можете да се свържете с нас веднага щом имате такава нужда;
  • Оптимална цена за предоставеното качество, ще бъдете доволни от резултата.

Доверете се на професионалистите по този въпрос, защото всеки иска да си свърши добре работата и да изчака минимум време. Необходимо е да се предупреди, преди да започнете работа, е необходимо да се представи специален документ на капитана, в който се посочва, че клиентът е пряко свързан с обекта. Такъв документ включва паспорт, указващ разрешение за пребиваване.

Често с нас се свързват поради задръстване на ключалката, разположена на входната врата, това може да се случи по редица различни причини. Ако продуктът е на улицата, повърхността често влиза в контакт с влага, което води до образуването на конденз. Постоянното присъствие на влага провокира появата на процеси на ръжда и корозия, в резултат на това ключът е заседнал. В допълнение, дори незначителен заводски дефект или нарушения при транспортиране допълнително ще повлияят на продължителността на експлоатацията на патрона.

Неправилното монтиране на ключалката може да доведе до последващи повреди. Не забравяйте, че ако трябва да бъдете много ревностни при завъртане на ключа, тогава това означава неизправност на механизма. Най-често това води до факта, че след известно време ще ви е необходимо спешно отваряне на вратите.