kliuchДори и да сте най-организираният и концентриран човек, не сте застрахован от счупване и загуба на ключове. И ако това се случи, малко вероятна е подмяна на целия механизъм като оптималното решение. Ще бъде по-правилно да поръчате направата на ключ на  денонощните ключари.

Има няколко причини, които могат да доведат до необходимостта да се свържете със ключар от фирма sofiakeyservice.com.

И така, най-често срещаният проблем, с който се сблъскваме на практика, е обичайното – разбиване на ключа. Това може да се случи по време на неправилна работа по време на отваряне или затваряне, може да се случи случайно при амортизация или поради други обстоятелства.

Втората най-популярна причина за да се поръча производството на ключ към ключалката е -задръстване на ключа при запалването. Това трябва да се вземе по-сериозно, тъй като причината може да бъде не само дефектен ключ, но и износване на тайната част на ключа, както и износване на самия ключ за запалване. Ако имате такъв проблем, може да очаквате, че ние не само ще пристигнем своевременно, но и бързо ще извършим всички процедури за въвеждане на ред в превключвателя за запалване.

Процедурата е проста за нашите ключари, но е почти невъзможно да я направите сами без наличието на подходящи инструменти и подходящ опит.

И така, първо се изважда ключа на запалване с помощта на специален инструмент. Тогава ключът се демонтира, ако това е възможно и повредата не е радикална, тогава се отстранява само средата. След това се  поправя превключвателя за запалване, а също така се прави ключа за ключалката.

Също така причината за неправилното функциониране на ключа на запалване може да бъде и физическо износване.

Защо трябва да изберете sofiakeyservice.com

Ние се отличаваме от конкурентите си по това, че работим с автомобили от всички класове, марки и производители. Няма да губим излишно време и да търсим необходимо оборудване, тъй като нашата работилница е снабдена с най-новите технологични иновации, които ще ви помогнат да се справите с проблемите на съвременните автомобили, което отговаря на „старейшините“ на автомобилната индустрия. Нашите майстори правят ключове за такива марки автомобили като Honda, Ford, Volkswagen, Audi, Fiat, Skoda и много други.

Трябва да се свържете с нас, ако наистина цените вашето време, и резултата от работата и средствата, инвестирани в работата. Едно от предимствата с нас е, че никога не надвишаваме посочените времеви периоди. Следователно, можете да сте сигурни, че ние ще направим ключа до момента, в който имате нужда, а не когато могат да го направят.

Работим само с висококачествени материали, които се отличават с добра устойчивост и висока производителност.

Работата ни не приключва в момента на предаване на готовия ключ. С получаването на ключа ви предоставяме гаранция.