Съвети от професионалисти, които се занимават с ключарски услуги  – как да държите гаража и дома си по-безопасен и по-сигурен. Както може да имате известия, големите врати или вратата, в която автомобилът ви е най-често не е толкова силна, колкото средната ви врата към дома ви.

Според нас те най-често идват с механизъм за отваряне, който е по-опростен в дизайна, който понякога може да представлява риск за сигурността. Независимо дали има вход от вратата от гаража към дома ви, гаражите обикновено се пълнят с висококачествени инструменти, материали и не забравяйте да споменете, че там обикновено има кола. В случай, че имате домашен вход през гаража, за вашата домашна безопасност, нашият ключар препоръчва да се уверите, че тази врата е с подходящ заключващ механизъм и се държи заключена както всеки друг вход на вашия дом.

За самия гараж първото и най-голямото споменаване от нас е да се уверите, че то винаги е затворено. Другото важно нещо е да се уверите, че  механизма на заключване и освобождаване не е достижим чрез кука, използвана от външната страна на вратата. Виждаме много гаражни врати, които могат да бъдат избутани и да се създаде пролука над горната част, достатъчно голяма, за да се отключат.

Как да не загубите ключовете си

Ако се нуждаете от бърза услуга за аварийно блокиране, разбира се, нашата линия на денонощните ключари винаги е отворена и нашите работници винаги са готови да ви служат. Въпреки това, ние бихме искали да ви дадем някои съвети как да не загубите ключовете си. Ако погледнете във времето съществуват всякакви общи статистически данни за средното време, прекарано в търсене на ключове, в чантата, във вашия дом, в къщата на приятелите си и където и да е на друго място.

Но като сте наясно, можете да спестите едновременно време, усилия, стрес и може би дори да предотвратите потенциални финансови разходи при използването на услуга, за да възвърнете влизането си в дома си. Така че най-добрият съвет от нас е просто да направите рутина за вашите ключове. В чантата си отделете специално място за ключовете, а  във вашия дом има например ключова кука подходяща за тях. По този начин ще спестите много трудности, време и енергия, които могат да бъдат похарчени по много по-добри начини.

Разбира се, разбираме, че винаги съществуват обстоятелства, които са извън вашия контрол и ако трябва да ни се обадите, ще положим максимални усилия, за да минимизираме времето и енергията, която изразходвате.