Ключарската индустрия е постоянно развиваща се сфера и бизнесът трябва да бъде в течение, за да се увери, че имотите ви са възможно най-подсигурени. В sofiakeyservice.com/ ние сме в крак с най-новите постижения, за да можем да предоставим на нашите клиенти решенията за сигурност, от които се нуждаят, дори и да не знаят подробностите за всяка движеща се част. В тази поредица от публикации в блога ви даваме по-подробен поглед върху продуктите и услугите, които предлагаме, за да имате по-добро разбиране за това какво е необходимо за осигуряване на сигурност на вашите врати (и останалата част от собствеността ви).

 

Често пренебрегвано, но съществена част от вратата е електрическото резе , компонентът , който освобождава вратата, след като тя се отключи. Въпреки че има много различни видове електрически резета, едно е вярно: то е от решаващо значение за сигурността и функцията на всяка входна врата!

 

ЗАЩО ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КЛЮЧАЛКА Е ВАЖНА?

Електрическата ключалка ви дава възможност за дистанционно управление на вашата врата; можете да заключите и отключите вратата, дори ако физически не сте там, оставяйки неприятностите с механичните ключове в миналото. Ако искате карта, смартфон или друга усъвършенствана система за достъп, електрическата ключалка е задължително.

интелигентна ключалка

КАК РАБОТИ?

След като бъде монтирано в капака на вратата, електрическата ключалка изпраща сигнал за освобождаване на резето за отваряне на вратата. Точните детайли се различават в зависимост от вида на вратата и ключалката. Електрическите ключалки могат да бъдат активирани чрез четец на карти, сигнал на смартфон, система с ключови кодове, домофонна система и много други опции.

 

УСТОЙЧИВИ ЛИ СА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ КЛЮЧАЛКИ?

Електрическите ключалки трябва да преминат строги тестове, за да бъдат одобрени. Независимите рейтингови агенции изискват от тях да преминат тестове за пожарна безопасност, така че да са уверени, че тези продукти ще издържат при екстремни условия.

 

КАКВО СЕ СЛУЧВА С ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КЛЮЧАЛКА ПО ВРЕМЕ НА СПИРАНЕ НА ТОКА

Електрическите ключалки са или „fail secure“ или „fail-safe“. „Fail-safe“ се отключват автоматично, когато токът спре. „Fail secure“ ключалките пък обратното, което означава, че вратата ще остане заключена в случай на прекъсване на електрозахранването. Повечето фирми избират за вратите си „fail secure“ брави. Не се притеснявайте обаче за безопасността: други изходни устройства могат да се използват заедно с ключалката, за да се гарантира, че всички могат да излязат безопасно от сградата, дори в случай на прекъсване на електрозахранването.

 

МОЖЕ ЛИ ВРАТАТА МИ ДА СЕ ОБОРУДИ С ЕЛЕКТРИЧЕСКА КЛЮЧАЛКА?

За щастие електрическите брави са една от многото ни специалитети в https://sofiakeyservice.com/ . Можем да инсталираме такава на почти всяка врата, за да можете да се възползвате от системата за достъп чрез карти, система за достъп от смартфон или други усъвършенствани системи за достъп по ваш избор. Независимо дали цените удобството или повишената сигурност, ние можем да ви помогнем с усъвършенстван метод за сигурност на вашата врата.

Професионалните ни ключари продължават да доставят най-добрите решения за сигурност и да обръщат внимание на всички малки подробности, за да се уверят, че вратите ви са сигурни, независимо от обстоятелствата.