Kaba SimplexНамирането на правилното решение за сигурност за вашите специфични нужди не трябва да бъде труден процес. От брави за външни врати до прости системи за затваряне, има стотици брави от десетки марки, които могат да отговарят на вашите нужди. Но не всички марки са изградени по същите строги стандарти. Също така не очакваме да отделите десетки часове за мислене при избора си за всяка инсталирана от вас ключалка.

В продължение на десетилетия професионалният екип ключари, които отговарят за сигурността, тестват марки и извършват проучвания, за да се уверят, че получавате идеалното заключване. Една от любимите ни марки на пазара в момента е линията брави Simplex от Kaba. Тези трайни и естетически приятни брави се предлагат в различни размери, функции и дизайн, така че коя ключалка Kaba Simplex е подходяща за вас?

Ето три от любимите брави от тази невероятна линия продукти.

Симплекс 5021 –  ако търсите изключително стабилно решение за сигурност, Simplex 5021 предлага гъвкавост, издръжливост и класически външен вид, подходящ за всека брава. Тази ключалка получи оценка 1 от Американския национален институт по стандартизация, което е най-високата оценка, която й дават. С несравнима  защита и изключително издръжлив дизайн, тази ключалка е идеална за търговски площи с голям трафик или жилищни сгради. Тази ключалка се предлага с 5-цифрен комбиниран код, както и с ръчно заключване и замяна на ключ в случай при извънредна ситуация. Получете сигурност, на която можете да разчитате с Simplex 5021.

Симплекс LD472 – ако търсите нещо малко по-леко и със същата сигурност, с която е известна Kaba, Simplex LD472 е чудесна възможност. Тази 12-цифрена тънка ключалка се побира на почти всяка врата и е изключително функционална в повечето пространства. От интериорните места до основните входове, тази ключалка прави всичко със стил и изящество. Можете дори да програмирате тази ключалка за автоматично заключване, оставяйки ви напълно защитена зона в момента, в който затворите вратата.

Симплекс 3000 – ако имате врата или порта с площ, която е твърде тясна от традиционните Симплекс 3000 е решението за този често срещан проблем. Тази ключалка осигурява несравнима защита за тесни зони и е изцяло устойчива при атмосферни влияния, което позволява лесно да се противопостави както на майката природа, така и на изпитанието на времето. Можете да получите тази ключалка в традиционен хром или нископрофилен черен цвят, за да се впише безпроблемно в цялостния ви дизайн. Ако имате нужда от тънка ключалка, за да се побере на по-малки места, Simplex 3000 е една от най-добрите опции на пазара.

Без значение какви са вашите нужди за сигурност или колко е вашето пространство, елитният екип от фирма  shperts.com е готов да ви помогне. Свържете се с нас.