Моделът SmartLock е невероятно функционален продукт, с много функции и възможност за изграждане на сложни, контролирани системи за достъп до предприятия. Това е доказано качествен продукт с двугодишна гаранция, системата на която работи с некопирани карти.

Мини моделът SmartLock е по-„лек“ на заключване, с малки размери, с лесна конфигурация на карти за достъп. Подходящ за малки хотелски комплекси или за офис помещения.

SmartLock Mini

Мини вратичната ключалка SmartLock е удобно, висококачествено и практично решение за инсталиране на различни хотели, офиси и др. Върху дървени врати.

Ако се чудите, дали е надежден? Значи, че никога досега не сте се занимавали с механични брави на обществени врати. Където гостите губят ключовете си, чупят ларви, и като цяло правят всички лоши повреди на ключалките.

Така електронното заключване SmartLock Mini не само ще спести много пари и време за вашата фирма, но и ще осигури лекота на използване, ще подчертае статута и престижа на вашата компания.

Как работи?

SmartLock Mini е доста лесен за работа и е подходящ за тези предприятия, които не искат да се занимават с покупката на допълнителни програми, инсталиране на софтуер и организиране на сложни системи за ограничаване на достъпа. SmartLock Mini се програмира директно на вратата според примитивно прости инструкции, които, разбира се, се предлагат в комплект с ключалката.

Работата на замъка е изключително проста, което отново гарантира неговата надеждност. Отвътре, тоест от вътрешната страна на стаята, ключалката винаги се отваря чрез натискане на дръжката.

Отвън дръжката първоначално се върти на празен ход и в двете посоки. За да отворите ключалката, трябва да носочите програмираната карта към приемника. Тогава имате възможност да отворите ключалката, като натиснете дръжката надолу.

Ако се случи, батериите да са напълно изтощени, е възможно да отворите вратата с авариен ключ за отваряне.

За целта натиснете скрития бутон, който ще отвори ключовия кладенец на механизма. Като завъртите ключа по посока на часовниковата стрелка на 90 градуса, вие отключвате механизма за заключване и сега може да го отворите все едно, като натиснете дръжката.

Заключваща рамка

Поставянето на ключалка на врата не е трудна задача, но въпреки всичко за да сме сигурни, че експлоатационния живот ще издържи дълго трябва да се извърши от професионалисти.

Качество

Обръщаме специално внимание на качеството на дръжката. Така че, освен че самата дръжка е стоманена, тя все още има висококачествено галванично покритие, което няма да се отлепи дълги години.

Самата ключалка и самото задвижване на дръжката са замислено проектирани. Като цяло, въпреки факта, че продуктът е произведен от Китай, качеството на неговото производство е на толкова високо ниво, че може да се конкурира с европейски продукти с подобна функционалност.