Има многобройни камери за сигурност, широко достъпни на пазара днес – толкова много, че може да бъде много объркващо за потребителите на жилищно или управленско ниво, за да определи коя марка и модел камера за сигурност е идеална за защита на своето имущество.

В тази публикация в блога професионалните ключари по сигурността в областта на жилищното, търговското и сградното управление ще посочат точните причини, поради които е изключително важно да изберете правилния модел камера за сигурност, за да защитите имота си.

Функционалност, както и отстраняващи свойства

Искате ли камерата за сигурност да бъде много функционална, като ви позволява да гледате на живо, записвате и да гледате на разстояние, като същевременно изглеждате достатъчно професионална и функционална, за да действате правилно като възпиращ ефект за всеки потенциален крадец. Камерите с технология за накланяне на панорамен наклон могат да ви позволят да наблюдавате едно просто пространство наведнъж, както и големи кутии или дори куполни камери са достатъчно очевидни, когато са инсталирани на място, за да изплашат всички потенциални престъпници, които смятат да се разпаднат във вашия имот.

Вътрешна и външна употреба

Ако планирате да инсталирате вашата камера за сигурност на открито място във Вашия имот, е абсолютно задължително да закупите фотоапарат с възможности на открито. Това е особено важно за тези, които поддържат имоти на места, които изпитват студено, снежно или дъждовно време. Външните охранителни камери са снабдени с уникални монтажни и корпусни възможности, които имат устойчив на атмосферни влияния и траен дизайн, както и вградени нагреватели, които могат да стартират и работят в зависимост от температурата. Това ще гарантира, че вашите фотоапарати винаги работят, независимо от външните условия.

Голям контрол на района

Ако фасадата, пощенската станция или начинът на влизане в местоположението ви са големи, искате да се уверите, че камерата за сигурност може да следи пълната мостра на района. PTZ камерите са идеални за големи среди, тъй като имат широк обхват на наблюдение, както и възможности за увеличаване. Камерите на марката на Canon се отличават с широки ъгли до сто и дванадесет градуса – което е основен периметър за гледане. Това ви позволява да обхванете по-широка област с по-малко камери за сигурност, които защитават вашето имущество, като в същото време се запазват разходите.

Осветление

При външни или слабо осветени места ще бъде от съществено значение да инсталирате камера за видеонаблюдение с възможност за виждане при слаба светлина. От друга страна, в зони със силно флуоресцентно осветление или външни зони в близост до улицата, където ще бъдат изложени на преминаващи автомобилни фарове, ще бъде от съществено значение да закупите фотоапарат с възможности за виждане, които не са защитени от отблясъци. Специалните камери имат технология за филтриране на светлината като изкуствено осветление или инфрачервени филтри, които могат да помогнат да се увеличи или намали нивото на околното осветление, което удари визуалния сензор, което помага за постигането на по-ясно и стабилно изображение.

Системи за управление на видео

Ако сте собственик на жилище, собственик на фирма или мениджър на имоти, ще бъде абсолютно задължително да имате система за видеонаблюдение с висококачествена система за управление на видео, която ви позволява удобно и ясно да преглеждате заснетото кадри. Силно препоръчваме да закупите интелигентна система за видеонаблюдение, която използва както местен кадър за съхранение на снимки, който се помещава в камерата, така и автоматично качване на кадри в частен акаунт в облака. Това ще Ви позволи да наблюдавате, преглеждате, пренавивате и бързо препращате кадри по ваш избор и удобство, от всяко възможно място. Системите за интелигентно видеонаблюдение представляват най-висококачественото решение за мониторинг на сигурността на разположение на пазара днес и осигуряват максимално удобство и защита за тези, които се занимават с ефективно управление на собствеността и сигурност.