smyana-na-brava

Промяната на ключалките на вратите и прозорците на Вашия дом е важна за осигуряването на безопасността на Вашето семейство. Независимо дали се премествате у дома или надграждате сигурността на дома си.

Защо трябва да помислим за нови брави

  • Току-що сте се преместили в новата си къща

Преместването в нов дом е, разбира се, вълнуващ момент. Това обаче е свързано и с повече работа, която идва с дълъг списък от задачи, с които трябва да се направят. Един от елементите в този списък е смяната на ключалките.

Вие нямате представа колко копия от ключовете за Вашата къща са направили предишните обитатели или на кого са ги раздали, така че за да бъдете сигурни в това, монтирането на нови брави на вратите и прозорците трябва да бъдат приоритет.

  • В крак с най-новата сигурност за дома Ви

Ключалките на вратите и прозорците са за да пазят от влизане с взлом на крадци и натрапници и вашите близки да са в безопасност вътре в дома си. Крадците постоянно измислят начини, по които да пробият сигурността на дома Ви.

Ето защо се разработват нови технологии, за да се осигури по надеждно заключване и да не могат да се отварят лесно. Уверете се, че сте заменили остарелите с по нови технологии или сте премахнали старите брави. Това е от жизненоважно значение за запазването на сигурността на дома ви.

  • Общо износване на бравите

Знаете ли, че износените или ръждясали брави са по-лесни за пробив или отваряне от престъпници?

Важно е да следите ключалките си и да се уверите, че те са в добро състояние, за да избегнете къщата ви да стане уязвима на кражби. Това важи и за ключовете. Отслабен, ръждясал ключ може да се счупи в ключалка.

Представете си, че сте пред прага си и вали проливен дъжд?

Изобщо ситуацията не е идеална!

Старите ключалки също могат да бъдат ръждясали и трудно да ги отворите.

Така че, когато става въпрос за гарантиране, че мерките за сигурност на дома ви са 100% ефективни, смяната на ключалките на вашите врати и прозорци е силно препоръчителна.

Обадете се на ключарите от SOFIA KEY. Ние сме изключително горди да ви предложим качествени ключарски услуги на изключително добри цени. Ако сте заключени у дома или не можете да влезете в собствения си дом, ние сме правилните специалисти за случая. Наш екип ще пристигне на място, ще отвори проблемната врата и при желание от Ваша страна ще отстрани проблема, като смени или ремонтира повредената брава или патрон.