wifi-ключалкаС необходимостта от повишената сигурност на домовете и офисите много от собствениците на имоти търсят информация за това – как да надстроят сегашните си системи за сигурност. Електронните брави на вратите представляват интерес за онези, особено за собствениците на фирми, които се интересуват от ъпгрейд на заключването.

Електронната заключваща система е тази, която премахва ключа за отключване на ключалката. Това е сигурно заключващо устройство, което функционира с помощта на електрически ток. Има различни опции в електронната система за заключване на врати, включително:

Магнитната ключалка

С магнитната ключалка ще установите, че на рамката на вратата е монтиран електромагнит, както и магнитна арматура на самата врата. Монтажът на този тип брава не е труден. Единственият начин за заключване и отключване на ключалката е при влизане и излизане, има ограничения по отношение на нейното използване, тъй като в зависимост от обекта, правилата за пожар и кодовете могат да ограничат използването й.

Самостоятелна функция на заключване

Самостоятелна функция за заключване е чрез използване на цифрова клавиатура. Със самостоятелна ключалка електронното управление е прикрепено към ключалката. Потребителите, които имат достъп до помещенията, получават комбиниран код от цифри, които просто въвеждат, за да освободят ключа. Когато се въведе правилната комбинация, на ключалката се подава електронен сигнал и той се освобождава. Когато една врата се затвори, тя се отключва без допълнително кодиране. Повечето са настроени така, че тези, които са вътре в сградата да могат да позволяват на посетителите с просто щракване на превключвателя в сградата.

Удостоверяване на електронни брави за врати

Собствениците на жилищни и търговски имоти имат редица възможности за удостоверяване на електронните си брави.

Код на клавиатурата – с код на клавиатурата (който е сред най-популярните форми за удостоверяване) потребителите използват пароли, ключови фрази или цифрови кодове, които се кодират в клавиатурата. Когато кодът съвпада с регистрирания код, въвеждането се предоставя.

Biometrics е както автентичен глас или пръстов отпечатък, така и най-сложната система за въвеждане на ключове, както и две от най-защитените.

Карти за сигурност – с карти за сигурност са тези, на които е разрешено влизане в помещение, получават карта, която се прекарва през четец на карти, за да получат достъп до обекта.

Предимства на електронните брави за врати

Електронните брави предлагат на собствениците на имоти редица предимства, включително:

  • Елиминира нуждата от ключ;
  • Не е необходимо да се свържете с местния ключар, за да промените комбинацията, когато сменяте ключалката;
  • Вие имате контрол над това кой може да мине през вратите на вашия имот;
  • Можете да зададете временен достъп – идеален за служители, които трябва да са в сградата само в определени часове на деня или нощта;
  • Можете да следите всички онези, които са влезли и излезли от сградата чрез журнала;
  • Собствениците на имоти имат пълен контрол върху системата.

Електронните брави са нещо, което подобрява сигурността. За повече информация относно електронните брави или да говорите с ключар, за да обсъдите текущите си нужди, обадете се ключарската фирма sofiakeyservice.com. Ние предлагаме пълен набор от мобилни ключарски услуги в София и околностите. Ние предлагаме бърза реакция, ако се нуждаете от незабавно обслужване. Всяка работа се изпълнява по най-добрите стандарти в бранша.

Обадете ни се!