motor

Денонощните ключари от фирма sofiakeyservice.com предлага, ключове за мотоциклети както и подмяна на ключове и заключване на ключалката. Когато нямате представа за местонахождението на вашите ключове, независимо дали са изгубени, откраднати или заседнали в ключалката, информирайте ни за марката, модела на мотоциклета и вашето местоположение и ние ще изпратим един от нашите мобилни ключари, за да ви извършат услугата.

Такива ситуации се случват в най-неочаквания момент и винаги помага да се намери ключар на мотоциклети.

Ключар за мотоциклети в близост до мен

Нашата фирма предоставя най-добрите решения за всички ваши нужди       които са свързани със заключването на мотоциклети. Ние предлагаме цялостни решения и това е една от причините, поради които да ни препоръчват и да ни се обаждат, когато имат нужда от мотоциклетен ключар.

Ето нашите основни мотоциклетни услуги

Дублиране на ключове

Винаги е добра идея да имате дублиращ се ключ за мотоциклет, в случай че загубите оригинала, да ви откраднат или заключат в отделението за съхранение на мотоциклети. Може да направи копие на вашия ключ за мотоциклет при нас на място.

Подмяна на ключ

Това е една от най-популярните ни услуги. Независимо дали ключът е откраднат или изгубен, нашият ключар на мотоциклети ще замени ключа с оригинални. Нашите професионалисти ще направят това, като счупят газовия клапан или ключа за запалване. След това ще получат съответния код на ключа, ще изрежат ключа и ще го програмират на място за вашия мотоциклет. Можете също да изберете да замените вътрешните плочи, ключарят ще ви даде нов ключ, а старият набор от ключове вече няма да може да работи за ключалката.

Заключване на мотоциклета

На повечето състезатели е трудно да разберат как да блокират мотоциклета. Това обаче е много различно от заключването на автомобила. За мотоциклетите можете случайно да заключите ключа в отделението за съхранение и следователно да заключите велосипеда си. Разполагаме с най-новите инструменти за отваряне на ключалката за съхранение, без да я повредим при различни модели и производители.

Ремонт и подмяна на запалване

С течение на времето пластините и щифтовете в ключалката за запалване се износват и това е един от факторите, допринасящи за забиването на ключа в ключалката. Ние можем да ремонтираме, както и да го поправим или ще ви изрежем нов ключ за работа с новото запалване.

Изваждане на ключа

Когато почувствате, че ключът се е заседнал в ключалката, въздържайте се да го натискате или принуждавате да се завърти. Свържете се с нас веднага щом това се случи и ние ще извадим ключа от ключалката на мотора.