ДЕНОНОЩЕН КЛЮЧАР В СЛАТИНА СОФИЯ

слатина-софияДа си ключар не е като да практикуваш която и я да е друга професия. Колкото и странно да Ви звучи, трябва да третираме този занаят като истинско изкуство. При него се изисква много повече въображение, отколкото при всяка друга професия.

Ето, например, как изработваме един единствен ключ:

  1. Проучване

Въпреки че това е просто едно парченце метал на пръв поглед, нещата са много по-сложни, отколкото изглеждат. Ние, от SofiaKeyService.com, знаем, че първо се мери два пъти, а след това се реже. Първо преглеждаме много внимателно дадения модел, а след това преминаваме към следващата стъпка – изработката.

  1. Изработка

Дойде време за „грубата“ работа, която всъщност е най-сложната част от изработката. След като се направят всички дупки по самия ключ, следва проверката.

  1. Проверка

Това също е една много важна част от изработката на един ключ. Без тази стъпка определено не може, но е факт, че повечето ключари забравят за това. При пропускането й, много често ключът не работи.

  1. Довършителна дейност

Също така, друго важно нещо – ключът се тества, стружките се изчистват и той вече е готов за работа. Чак след като ключът се тества и клиентът потвърди, че той работи коректно, ние смятаме поръчката за изпълнена.

От SofiaKeyService подхождаме изключително внимателно и с внимание към всяка една поръчка, независимо дали става въпрос за един малък ключ или за огромна каса, нуждаеща се от отключване. Ние със сигурност ще бъдем коректни и ще останете доволни..

Свържете се с нас още днес на посочените телефони ( денонощно ) или на имейла ( контактната форма, също денонощно отговаряне ). Също така, добавете този уебсайт в „любими“, за да сте сигурни, че имате достъп до добри ключарски услуги по всяко време и че няма да забравите този уникален сайт.

Доверете ни се! Определено си заслужава да изберете нас!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЛЮЧАР ОТ SOFIA KEY

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

24/7 Авариен денонощен ключар: 088 488 37 88

Ключарите от SOFIA KEY са на разположение 24/7 в денонощието и пристигат на адрес до 30 минути в цяла София.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС