Вградената брава се състои от много части – корпус на основната брава, тапицерия на бравата, ударна плоча и цилиндър с ключове, който има много прорези и лостове. Това заключващо устройство се побира в дълбок джоб, пробит в процепите на вратата. Сложната вътрешна структура служи, за да я направи по-сигурна срещу метода за бране на ключалки. За да инсталирате врезна ключалка, уверете се, че вратата ви има минимална ширина от 45 мм, така че да може здраво да държи вградена ключалка. И не забравяйте винаги да наемете професионален ключар за вашия проект за монтаж на вградени брави.

Предимства от инсталирането на вградени брави

  • Със здрава вътрешна структура, врезните ключалки са практически трудни за манипулиране и избор – осигурявайки подобрена сигурност.
  • Притежават двоен заключващ механизъм и могат да бъдат заключени от двете страни на вратата.
  • Предлага се в широка гама от стилове, довършителни и декоративни дизайни.
  • Префектният избор, ако искате да добавите някакъв винтидж външен вид към декора на вашия дом или офис.
  • Поддържа тежък хардуер
  • Високо на издръжливост. По-малко износване и изисква по-малко поддръжка. С две думи, трае дълго

Монтаж, ремонт и подмяна на вградени брави

Изрязването и инсталирането на перфектно монтирани вградени брави може да бъде предизвикателна задача, ако не сте наели професионалист. Изискват се специализирани технически умения и подходящи машини, за да се свърши добре работата. Ако искате да наемете местен, професионален ключар за монтаж на вградени брави за вашия дом или бизнес, нашите техници са експерти и имат богат опит във всякакъв вид инсталиране, ремонт и поддръжка на брави, включително вградени брави. Разбираме основните усложнения и щетите, които неправилната инсталация може да причини на ключалката. Внимаваме с типичните изисквания като отчитане на ширината на вратата и пробиване на дълбок отвор с точни размери и подравняване. Нашите експерти ключари ще подготвят вратата така, че ключалката да функционира ефективно и да осигурява желаната сигурност. Независимо дали търсите да инсталирате нова врезна брава, да поправите повредена или да замените изцяло износената изсъхнала брава с нова вградена брава, нашите хора могат да помогнат с всяка от тези услуги. Нещо повече, ще ви предоставим новата брава със същите размери, както преди, така че вратата ви да не изисква нови дупки, за да побере новия комплект брави.