заключване-врата

Има няколко причини, поради които може да се наложи да отворите вратата. Нека ги анализираме и се опитаме да намерим решения.

Отворете вратата на апартамент или къща

Ето няколко причини, поради които може да се нуждаете от тази услуга:

Ключовете, които са под ръка, отказват да отворят вашата врата. Определете точно защо няма да успеете. Най-вероятно задръстването е причинено от засядане или счупване на ключалката. Не се опитвайте сами да решите проблема. Не се опитвайте да избирате произволно в ключалката с „фиби за коса“ или насила да завъртите ключа. Няма да можете да отворите вратата, но ще усложните работата на ключаря, което ще доведе до увеличаване на цената на услугата.

Загубата на ключове не е рядкост. В този случай дори да се опитвате сами да отворите вратата е безполезно. За тази работа ви трябват специални знания, необходим инструмент и най-важното – опит.

Очевидно е, че при пълно отсъствие на ключове под ръка, ключарят ще ви поиска документи. При липса на документи вратата ще се отвори от служители на реда и двама свидетели (съседи).

С увеличения брой автомобили на пътя търсенето на услуги за отваряне на врати за автомобили се увеличава.

Защо собственикът на колата си не може да го отвори? Най-вероятно ключовете просто са забравени в багажника, или в купето. Или може да се окаже, че колата е влязла в режим на охрана, докато ключовете са останали при запалването.

Много по-рядка е ситуацията, когато собственикът не може да отвори вратата на колата поради пълната загуба на ключове. Във всички тези случаи нашата мобилна група от ключари може да отиде до вас и да ви помогне в тази ситуация. Моля, обърнете внимание, че нашите експерти винаги работят професионално –  отваряне на вратата само чрез брави. Това гарантира безопасността на външния вид и липсата на каквито и да било повреди по време на работа.

Мога ли сам да отворя вратата на колата?

Може би да. Сами сте се досетили, че ще счупите стъклото и съветите „стиснете и дръпнете“ могат да бъдат намерени в Интернет. Само имайте предвид, че прекараното време и получените щети в този случай ще донесат много повече разочарование от разходите за професионално отваряне на вратата на колата ви.

Отворете вратата на сейфа

Има случаи, когато има код и ключове, но не можете да отворите вратата. Причините?

Ако не планирате да използвате сейфа?

Първо, бъдете готови за няколко часа работа и това не ви гарантира, че вратата ще бъде отворена. Второ, при силния метод на отваряне съдържанието може да се повреди.

Затова ви предлагаме да се откажете от плахите независими опити и незабавно да се обърнете към нашите специалисти. Те професионално отварят врата на сейф, запазвайки не само съдържанието, но и външния вид на ключалките.