отключване-на-брава-на-врата

Дори и най-издръжливите стоманени врати няма да могат напълно да защитят дома ви, ако заключването е ненадеждно. Ето защо, нашата компания “ SOFIA KEY “ се занимава с ремонт на врати брави на входните врати, както и тяхното инсталиране. Може би, съвсем наскоро сте решили да направите ремонт, и в същото време да промените ключалките навсякъде, така че да е по-безопасно да живеят. Ние се задължаваме да сменим вратите на всякакви сложности, така че тук можете да се свържете с всички въпроси.

Замяна на брави от фирма “ SOFIA KEY „

В ежедневието отваряме и затваряме вратите поне два пъти на ден. Ето защо няма нищо изненадващо в това, че в един момент този механизъм се проваля. При ремонта използваме не само многото знания, придобити през годините на работа в тази област, но и съвременни инструменти.

Искате ли да промените ключалката напълно? Ще бъде направено. Стандартното време за работа е 30 минути. Ако днес не можете да затворите вратата, половината от ключа се оставя вътре в ключалката или дръжката е напълно счупена, това не е причина да се страхувате, че някой изведнъж ще слезе в апартамента. Не, това е причина да ни се обадите. Сред големия брой специалисти, работещи в компанията, винаги ще има свободни служители, които ще поправят металните входни брави за вас.

Така че, в какви случаи трябва да се свържете с нас:

Инсталирате нова врата и се нуждаете от съветник, който бързо ще инсталира или сменя ключалката на вратата в металната врата.

Искате да инсталирате по-модерна брава или просто да добавите още един към вратите, тъй като може да има няколко такива механизми наведнъж. Цените за подмяна на входната брава са лоялни към нас, обадете се на компанията точно сега, за да разберете колко трябва да платите за необходимия обем работа.

Вие сте загубили ключа и сега не можете да се приберете у дома. Първо, ние сме убедени, че имаме работа с истинския собственик на апартамента, след което се пристъпи към ремонт на предната метална врата.

Инсталирахте електронна ключалка и внезапно имаше някаква неизправност, поради която сега не работи. В нашата компания се използват модерни технологии за решаване на този проблем, така че не е нужно да купувате ново устройство. Да се ​​обадите на капитана за ремонт на вратите на вратите е въпрос на две минути.

Смяната на брави в металните врати няма да е скъпа или трудна, ако използвате помощта на нашите професионалисти в SOFIA KEY. Нашата компания винаги е готова да ви помогне да защитите дома си.