podmiana-na-bravaЛарвата е основният работещ механизъм на ключалката, който задвижва въртящата се гърбица и напречни щанги. Цилиндърът осигурява определено ниво на секретност, тъй като за да отворите устройството, трябва да поставите всички щифтове в един ред. В различни ситуации подмяната на заключващия цилиндър може да бъде добра алтернатива на цялостното надграждане на устройството.

Защо си струва да се свържете с фирма SOFIA KEY?

Нашата фирма предлага да повиши сигурността на вашите помещения без значителни разходи. Това ще помогне за подмяната на цилиндъра за заключване на входната врата: Работим с известни марки, както и с по-малко популярни компании. Сертифицираните продукти, доставени директно от производители и оторизирани дилъри, ще гарантират правилното ниво на сигурност и поверителност.

За повечето ключари подмяната на цилиндъра във вратата е невъзможна задача, но ние работим изключително с професионалисти, които си знаят работата. Следователно работата ще бъде извършена бързо и точно: Имуществото на клиента няма да бъде засегнато, което ще спести от допълнителни разходи.

Смяната на заключващия цилиндър във вратата е подходяща в следните ситуации:

  • Бравата осигурява правилното ниво на сигурност. Тъй като градът има постоянно високо ниво на криминална заплаха, трябва да помислите за защитата на помещенията от неканени гости.
  • Всички елементи с изключение на сърцевината работят. Всички части трябва да работят както обикновено, или смяната на цилиндъра няма да доведе до очаквания ефект.
  • Заключващото устройство не е прекратено. Новата ларва за подмяна на ключалката на вратата трябва да бъде в заводската опаковка, горещо препоръчваме да не купувате употребявани устройства на намалена цена.
  • Дизайнът осигурява техническата възможност за извършване на работа. И накрая, трябва да е възможно да се замени ларвата на бравата на вратата.

Нашата фирма си сътрудничи с всички клиенти, независимо дали са физически или корпоративни клиенти. По-специално за вас е на разположение „спешна“ версия на работата, при която отпътуването към обекта се извършва по всяко време и в най-кратки срокове. Ако заключващият механизъм в металната врата е задръстен, е възможно да го отворите и да замените цилиндъра за заключване.

Услугата за подмяна често се използва в случаи:

Промяна на собствеността върху обекта. Тъй като цената на нова метална врата и дори брава е много осезаема, можете да се справите, като придобиете само нова ларва.

Загуба на набор от ключове. Ако това свойство изведнъж изчезна, не губете време: Заменете сърцевината.

Неуспешно аварийно отваряне. Освен това, заключващият цилиндър може да се повреди, ако се отвори без ключ.

Крайната цена за подмяна на заключващия цилиндър на входната врата се сумира, като се вземат предвид няколко фактора:

  • Вид заключващо устройство;
  • Сложност на работата;
  • Модел заключване;
  • Отдалеченост на адреса от офиса;

Цена на компонентите.

Свържете се с нас, за да поръчате посещение от специалист. Той ще инспектира устройството и ще издаде техническата възможност за подмяната. Не е нужно да прекарвате време, пазарувайки в магазина – ние ще донесем всичко необходимо: От ларви и подложки до нови комплекти ключове.