garage-doorСъвременните гаражи са надеждни конструкции, а основната им функция е защита срещу неразрешено проникване. Много собственици на автомобили избират да имат частни гаражи, а не платен паркинг. Иборът на собствениците на автомобили е съвсем разбираем – автомобилът е защитен от околната среда (дъжд, сняг, град и други)и е надеждно скрита под ключ.

Въпреки всичко, само надеждно заключване не е достатъчно за ефективна защита. За да се проникне в затворения гараж, нападателят често не му е нужно да докосва замъка. Пътят му към гаража се отваря без проблем, ако няма допълнителна защита. Слабите врати позволяват лесно да се проникне в гаража, дори й за неподготвен човек, не му трябват специални умения и инструменти.

Този проблем има решение. Ключарските фирми предлагат услуга, която е доста търсена от хората.

Абсолютна защита срещу кражби е невъзможна, но е добре да се стремим към нея. Съвременните материали, от които се правят гаражите, не са в състояние да осигурят пълна надеждност. А що се отнася до обикновените метални конструкции, вероятността от неразрешено проникване в гаража се увеличава.

И така, какво укрепване трябва да се извърши на гаражите?

На първо място се извършва подсилване на заключването, особено ако портата е от типа люлка на гаража. Ако е необходимо, се монтират брави от по -надежден вид и с по -високо ниво на хакерска съпротива.

Ключарите укрепват самата порта с допълнителни метални пръти. В същото време се извършва работа по заваряване. Заваряването на допълнителни метални пръти към рамката увеличава устойчивостта на гаражите.

Квалифицираните ключари извършват цялата гама от ключарски услуги, насочени към укрепване и защита на гаражите. Подсилете гаражната врата с помощта на професионалистите – и колата ви ще бъде в пълна безопасност. Само едно обаждане ви дели от надежден и максимално защитен гараж.

Ключарите имат дългогодишен опит в отварянето на брави, както и при монтаж и ремонт. Без повреди на вратата отварят всички видове брави. Пристигат до 30 минути. Гарантират качество.

По ваше желание, ключарят може да замени замъка с нов, същия тип или с по -секретен механизъм.

За да отворите замъка, трябва да имате документ, потвърждаващ собствеността или отдаването под наем с печати.