ПОДХОДЯЩ ПЛАНЕР ЗА СИГУРНОСТ ЗА ВАШИЯТ ДОМ

В забързаната суматоха на ежедневния живот, Sofiakey ключарите са посветени на това да направят домашната ви сигурност възможно най-удобна. С новия ни планер за жилищна сигурност премахваме главоболието от осигуряване на домашната сигурност.

kliuch

Когато трябва да смените ключалките си или да инсталирате ключалка или брава, нашият инструмент за планиране на жилищна сигурност опростява вашата поръчка, за да можете да получите ключарски услуги, от които се нуждаете възможно най-скоро.

Етап 1:

Попълнете бърз формуляр, за да имаме вашата информация за последващи действия.

Стъпка 2:

Използвайки нашето интуитивно планиране, изберете от какви услуги се нуждаете, включително:

Смяна на ключовете

Ново инсталиране на брави

Инсталиране на интелигентни брави

Добавяне или подмяна на копчета / дръжки

Добавяне или подмяна на мъртви болтове

Препрограмиране или подмяна на дистанционни за гаражни врати

Планерът дори ви позволява да изберете детайли като цвят и материал, за да можете да получите точното решение, което търсите. Ако не сте сигурни дали смарт брава би била полезна във вашия дом, отбележете, че се интересувате от смарт ключалки и нашите техници ще могат да направят оценка на вашата ситуация и бюджет и ще ви помогнат да решите дали интелигентните ключалки биха били разумно решение.

Стъпка 3:

Прегледайте поръчката си. Проверете отново дали сте включили всички ключарски услуги, от които се нуждаете. Уверете се, че сте избрали правилното количество и видове инсталации и се уверете, че са избрани правилните цветове. Изпратете поръчката си и нашият екип от професионални ключари ще Ви предложи ценова оферта.

Нашите ключари са експерти по отношение на домашната сигурност. Свържете се с нашите експертни ключари днес, за да надстроите сигурността на вашия дом!