Последователност от действия върху заключващата система (ключалки) на сейфа, за да се възстанови работата му.

Възможно е да поправите бравата на сейфа, да го отворите, ако не можете сами да го направите повикайте на помощ  денонощните аварийни ключари от фирма  SOFIA KEY, които разполагат  с дежурни мобилни екипи ключари на територията на цяла София. Когато имате спешна нужда от ключар, който да съдейства за отключване на каквато и да е врата, повикайте нашия професионален екип. Ние няма да се забавим повече от 30 минути след обаждането ви, без значение колко е часа.

Ако вашият сейф е бил хакнат с взлом, ако пантите на вратата са отрязана, ако металът е изгнил, тогава не е необходимо да го ремонтирате.

Какъв ремонт на сейфове можем да извършим:

  • – Отваряне на сейфа, ако по някаква причина той не се отваря със съществуващия ключ или изобщо няма клавиши;
  • – Възстановяване на механичния код на сейфа;
  • – Възстановяване на електронния код на сейфа (не за всички брави);
  • – Направете ключ за съществуващо безопасно заключване;
  • – Сменете ключалките (при условие, че има аналози).

Спешно отваряне на сейфове

Всеки човек се стреми, доколкото е възможно, да защити своите спестявания, пари, ценни документи и неща от ловките ръце на крадци. Хората прибягват до помощта на различни видове сейфове. В допълнение към функцията за спестяване, съвременните сейфове могат да издържат на налягането на водата или огъня. Но има неприятни и неочаквани ситуации, когато загубим ключовете на сейфа или забравим секретния код или просто се открие неочаквана повреда. В такива случаи става необходимо бързо и внимателно отваряне на сейфа.

Опитите за независимо коригиране на повредата често завършват с неуспех, което води до непригодност на сейфа в бъдеще и до непредвидени разходи за закупуване на нов.

Внимателното отваряне на сейфа – гаранция за безопасността на вашите спестявания

Нашите ключари от фирма SOFIA KEY  са готови да направят аварийно отваряне на сейф от всякакъв тип. Ние гарантираме неразгласяването на информацията от услугата да се отвори сейфа ви, както и за съдържанието му. Процесът при отваряне на сейфа може да протече напълно във ваше присъствие, още повече, че самата процедура няма да отнеме много време. Нашите ключари имат солидни знания и умения, имаме професионални инструменти в арсенала си. Всички тези компоненти ви позволяват да извършвате деликатна и отнемаща време работа, да премахвате непокътнати и безопасни неща и най-важното – да поддържате функционирането на безопасната система, без да оставяте вдлъбнатини и драскотини по повърхността на сейфа.

По вашето обаждане сме готови да стигнем до посоченото място за максимална скорост, за да отворим сейфа, да заменим дефектна ключалка. В допълнение, ние предоставяме услуги за производството на ключове към съществуваща брава с промяна на секретността или прекодираме ключалката, ако тя е комбинирана. Цените на услугите за отваряне на сейфове ще ви изненадат приятно.

Отварянето на сейфове е отнемащ време процес, който изисква концентрация, прилагане на всички професионални знания и умения. Специалистите на фирмата винаги са в крак с най-новите иновации в областта на безопасните защитни системи.