kliuchove

Това се налага, когато се прекратяват трудовите отношения на служител, изгонване на наемател, обитаване на нов имот и др. Има едно важно нещо в съзнанието на всеки собственик, а това е да се променят ключалките на имота, за да се гарантира безопасност и сигурност. Надграждането със система за сигурност е алтернатива за по-добра защита на дома Ви. Надграждането и подмяната на бравите се извършват от професионални ключари и охранителна услуга, която по принцип е достъпна. Има различни фактори, които трябва да се вземат предвид, преди да решите за подмяна или повторно поставяне на брави.

Подмяна на заключване и подмяна на ключа

Първо, има разлика между повторно поставяне и пълната подмяна на бравите. Подмяната включва трансформацията на вътрешността на ключалката, която се извършва от професионален ключар, който ще смени барабаните в ключалката, така че предишният ключ вече да не пасва. Когато ключаря подмени ключалките, той ще направи нови ключове и ще нулира механизма за заключване, за да работи с новите ключове.

Щифтовете в барабана на ключалката се пренареждат към монтирания нов ключ. Когато старият ключ се използва в ключалката, той вече няма да отключи вратата. Подмяната е най-евтино от двата варианта, тъй като ключарят няма нужда от подмяна на ключалките и процесът отнема по-малко време.

Кога се препоръчва подмяна?

Препоръчва се при проекти с големи размери, като например дом, в който трябва да се сменят всички брави, или офис в сграда. Наемодателите, отговорни за редица единици, често избират да преправят ключалките при смяна на ключалката, тъй като това е достъпно и просто решение. Когато собственик на бизнес или началник на сграда иска главен ключ за всички брави в помещенията, повторното включване също е опция и такава, която е по-достъпна от промяната на цялата система. Щифтовете във всички ключалки могат да бъдат подредени по начин, по който могат да бъдат отворени с помощта на главен ключ, което елиминира нуждата от ключодържател, изпълнен с различни ключове.

Има случаи, когато подмяната на ключалките е най-доброто решение. В случай, когато ключалките са счупени, износени или повредени, повторното им използване би бил безполезен. Изборът за подмяна с висококачествени брави е определено най-доброто. Вашият ключар ще предостави нови ключове заедно с нов хардуер за заключване. Когато замествате повече от една ключалка в имот, имате опция ключарят да заключва ключалките с един и същи ключ. По този начин трябва да отключвате само с един ключ.

За повече информация се обадете на ключарите от SOFIA KEY. Ние обслужваме всички на достъпни цени. Нашите ключари са лицензирани и имат дългогодишен опит в бранша, предлагайки най-висококачествени решения за всички видове и размери на ключарските услуги.

За да получите безплатна оферта за повторно поставяне или подмяна на вашите ключалки, просто попълнете нашия формуляр „Вземете оферта“, разположен на нашата уеб страница, или ни се обадете директно на посочения по-долу номер. Нашите сервизни техници са готови да ви помогнат да ви помогне с вашите ключарски нужди 24 часа на ден.