смяна на ключалкаНие от SOFIA KEY имаме дежурни мобилни екипи ключари на територията на цяла София. Когато имате спешна нужда от ключар, който да съдейства за отключване на входната врата, повикайте нашия професионален екип. Ние няма да се забавим повече от 30 минути след обаждането ви, без значение колко е часа.

Занимаваме се с поставяне на ключалки на входни врати. Изрязваме брави от всякакъв тип – лост, цилиндрична, механична, електронно-механична и електронна. Запазваме устойчивостта при взлом и сигурността на вратата, закрепваме сигурно ключалката. SOFIA KEY е специализирана фирма в поставянето на брави в метални и дървени входни врати.

Пристигаме за 20 минути или по всяко удобно за вас време.

Заключването на ключалката в железните врати, както и в дървените, е инсталиране на заключващото устройство на ново място, в която преди не е имало заключване. Когато поръчвате такава услуга, можете да изберете тип и размер на бравата. Основното е, че ключалката идва до вашата врата. Като правило, за поставяне на брава в желязна врата и дървена, са необходими различни брави според размера на кутията и метода на фиксиране.

Как да изберем заключване?

Класът на сигурност на бравата трябва да съответства на съпротивлението срещу взлом и мощността на вратата. Ключарят изследва вратата и рамката на вратата и избира няколко опции за заключване. Можете да изберете замък, който ви подхожда по цена и качество.

Ключарят разполага с голям избор на лостови и цилиндрични брави, местни и чуждестранни производители със световна репутация – Chiza, Mottura, Barrier, Guardian и други. Поставянето на брава във желязна входна врата, особено в еднокрила, изисква специално умение – от избора на ключалка до укрепването й.

За да монтирате ново заключване, трябва само да се обадите на ключаря. Освен това не е необходимо да купувате ключалка. Специалист ще дойде при вас в рамките на 20 минути или по всяко удобно за вас време. Той носи със себе си брави и всичко необходимо за всяка сложност:

Професионални инструменти за деликатно изработване на заключващото устройство и запазване на устойчивостта на взлом и естетическия вид на вратата.

Допълнителни аксесоари за вашата брава: дръжки за врати, метални бронирани плочи за повишаване сигурността на бравата, ключалки и т.н.

Официалната гаранция за работата е 1 година.

Ние ще Ви ориентираме в цената на бравите, които Ви подхождат и ще дадем приблизителната цена на работата.
Ключарят ще пристигне навреме с пълен набор от инструменти и брави, подходящи за вашата врата. Поставянето на ключалки в метална врата става без шум и прах. Вратата ще остане 100% непокътната и ще запази защитните си свойства.