ключарски-услуги-отваряне-на-вратаДнес все по-често собствениците на апартаменти, къщи и вили са склонни да избират интегрирани системи за защита на дома от крадци. Тези заключващи устройства са трудни, следователно, ако електромагнитната или кодираната ключалка е повредена, собствениците изпадат в паника. Не е лесно да се замени конвенционална механична брава, особено ако на входната врата са монтирани няколко модела заключващи механизми от различни видове наведнъж.

В какви случаи е необходимо да смените ключалката?

Има много причини и всяка от тях изисква индивидуален подход. Така че може да се наложи да се заменят ключалките на входната врата в случай на повреда на механизма, пълна или частична повреда, загуба на работоспособност. Трябва да бъде монтирана нова брава, ако старата не отговаря на вашите изисквания: качеството на защита, степента на секретност и дори по външен вид. Препоръчително е също да смените ключалките своевременно, когато ключовете са изгубени от някои членове на домакинството. Във всички тези ситуации не трябва да разчитате на своите умения,  разумен изход е да се обърнете към специалистите ключари.

Аварийната подмяна на заключващите устройства – вносни или вътрешни – не трябва да се извършва от любители. Самостоятелните опити за смяна на ключалката могат да доведат до по-големи повреди – като целостта, драскотини, ненужни дефекти на вратата, загуба на функционалност от заключващата система и други проблеми. Много по-рационално е да поръчате услуга от професионалистите ключари, това е инвестиция за собственото ви спокойствие, сигурността на вашия дом.

Спешна подмяна на брави. Отпътуване на майстор ключар за 20 минути!

За удобство и за да ви спестят време, при пристигането на ключар на мястото на повредата ще ви предложи широка гама от популярни брави. Всички брави, ларви, дръжки, представени от ключаря са нови в оригиналната опаковка, имат фабрична гаранция.

Професионалната подмяна на ключалката на входната врата има много предимства. Нашите ключари ще пристигнат в дома ви възможно най-скоро след получаване на обаждане за повредата.

Средно от момента, в който се обадите на оператора на фирмата до заминаването на специалисти на посочения адрес, отнема 20 минути. Освен това ние обслужваме не само всички райони на града, но и областта. Можете да ни се обадите денонощно, през всеки ден от седмицата.

Нашата фирма присъства на специфичния пазар на аварийно отваряне, подмяна на заключване от 20 години. С годините нашите ключари натрупаха безценен опит, така че можем да направим подмяна на заключващи системи с всякаква сложност. За демонтаж и последващ монтаж на брави майсторите използват най-новото оборудване, което свежда до минимум повредата на вратата. Ще останете доволни не само от професионализма на персонала, но и от тарифите, определени за услугите. Предварителното изчисление може да се извърши и по телефона.