смяна на ключалкаЗначението на смяната на патрона на входната врата във Вашият нов дом.

Вашият дом в безопастност ли е?
Независимо дали сте купувач или просто се премествате в по-голям имот, трябва да прецените дали той е безопасен и сигурен. Вашият нов имот може да изглежда сигурен, а вратите наистина ли са безопасни?

Това не означава, че последният собственик е запазил ключовете, а резервният ключ е в ръцете на някой, но наистина ли искате да поемете този риск? Заключването на вратите в домовете трябва да бъде надеждно, и тъй като никога не знаете кой преди е имал достъп, е важно да замените ключалките на вратите, за да запазите имота си безопасен.

Нашият екип от професионални ключари предлага професионални и ефективни услуги за подмяна на брави за входни врати. Това не е само за собствениците на жилища, наемодателите също трябва да обмислят замяна на бравите си, след като наемателят се е преместил. Смяната на ключалките на входната врата ще означава, че достъп до тях имат само хората, които имат нужда от достъп до вашия имот.

Причини за смяна на ключалките на входната врата.

Повечето хора, които се преместват в нови домове, обикновено не мислят за смяна на ключалките. Първо, обадете се на ключар, за да предотвратите неприятностите.

Някои от причините да смените ключалките възможно най-бързо са:
-Старите собственици или наематели вече няма да имат достъп.
-Спокойствие, знаейки, че само вие имате ключове.
-Подобрени заключващи механизми.
-Най-добрата сигурност за вашия имот.
-Можете да изберете вида на ключалката, за да защитите собствеността си.
-Какво да обмислите, преди да смените ключалките на входната врата

Преди да започнете да сменяте ключалките на входните врати, трябва да вземете предвид няколко неща. Познаването на това, което трябва да се вземе под внимание, ще помогне на процеса на заместване на бравата да работи по-гладко.

Четирите неща, които трябва да имате предвид, преди да замените ключалките на входната врата:

Брой ключалки – ще трябва да знаете от колко ключалки се нуждае вашия имот. Например, колко врати има? Има ли допълнителна странична врата? Гаражни врати? Има ли друг вид достъп, който ще изисква подмяна на брави? Преброяване броя на ключалките, които трябва да бъдат подменени, означава, че ще сте наясно, когато ключарите посетят вашия имот.

Марка – какви марки да са настоящите ключалки? Въпреки че много хора смятат, че ключалките са универсални, но това не е така, знанието на марката означава, че може да бъде заменена много по-бързо, тъй като инсталирането на ключалка ще бъде на базата на параметрите на старата.

Ключалки – включена ли е ключалката в дръжката? Или се нуждаете от вложка за заключване на ново място? Това са неща, които могат да предизвикат потенциални проблеми и да удължат процеса на блокиране. Ключарите също трябва да знаят броя на ключалките, излизащи от ключалката, отстраняването на ключа от ключалката, наличието на дръжки на ключалката и др.

Лични предпочитания – може би искате да промените ключалките, но всичко зависи от вашите лични предпочитания: Искате ли отново да инсталирате ключалки от същия тип? Може да се интересувате и от инсталирането на допълнителни защитни функции.
Ако не сте добър при ремонт и смяна на ключалките и не знаете как да изберете правилния механизъм за вашата врата, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нашите професионални ключари. Ние ще Ви помогнем да изберете опциите за заключващи устройства, а също така сме готови да сменим ключалките на входните врати.