Исигурна-ключалкамате нужда от резервна ключалка в апартамента? Или подмяна на брави в метална врата? Нашите ключари най-добре ще решат всичките ви проблеми с ключалките.

Подмяната на брава в желязна врата е процес, който отнема много време от подмяната на брави в интериорната врата. Изглежда, че са същите действия, с какво е свързана трудността? Трудност може да възникне при монтажа на новата брава в стоманения лист на вратата. Това не е от най-лесните неща да премахнете стария замък без следа,  избор на точен размер при монтаж, и инсталиране на нов заключващ механизъм.

Когато извършвате монтаж на ключалката на дървени врати и неправилно изберете новата брава или неточните инсталационни действия, може да се измести малко, което не е приложимо при железните врати. Следователно подмяната на ключалката на вратата на металната врата трябва да се извършва от ключари – хора с опит и познания за изненадите, които крие работата с различни врати и заключващи механизми. Новият замък трябва да бъде възможно най-близък до размера на стария.

И така, какво да направите, ако откриете някакъв проблем с ключалката?

Можете да обясните проблема, какво се е случило, като ни се обадите на Повикай ключар сега: 0884 883 788

Ще ви консултираме безплатно, денонощно и седем дни в седмицата.

Или можете да се обадите на ключар веднага, без предварителна консултация.

В разговор с вас или от снимки, предоставени на повредата, ние ще открием проблема и ще пристигнем на място, като вземем със себе си професионални инструменти и голям набор от брави  на различни производители на различни цени.

Стъпки за подмяна на ключалката на вратата, когато се свържете с ключар.

Ако след оглед на щетите ключарят установи, че заключващият механизъм не може да бъде поправен, ключалката на вратата се подменя.

След като оцени параметрите на стария заключващ механизъм и, като вземе предвид желанията на клиента, ключарят по обслужването на вратата помага да се избере нова брава, която е най-подходяща за тази врата.

Разглобява се счупената брава, без да се повреди крилото на вратата.
Монтира се нов замък на старо място и се извършва възможно най-бързо, но без загуба на качество. Ключарят настройва всички необходими детайли, безпроблемна работа на заключващия механизъм и възпроизвеждането на всички функции, вградени в него.

Издава се документ за 12-месечна гаранция за работата и касов бон за плащане.

Ние от SOFIA KEY имаме дежурни мобилни екипи ключари на територията на цяла София. Когато имате спешна нужда от ключар, който да съдейства за отключване на входната врата, повикайте нашия професионален екип.