Високите потребителски изисквания диктуват повишените изисквания за надеждност, безопасност и удобство. Компанията Guardian не стои на едно място, а активно развива технологията си за интелигентни входни врати, системи за сигурност, контрол на достъпа и видеонаблюдение.

Днес продуктовият каталог се състои от следните основни групи:

  • Здрави стоманени врати, включени в топ сто на най-добрите стоки;
  • Уникални декоративни панели и тапицерии на вратите;
  • Повече от 40 модела брави с висока сигурност за дървени, стоманени, алуминиеви и пластмасови врати;
  • Покривни плочи и бронирани плочи;
  • Видеонаблюдение, ключалки и други аксесоари.
  • Подобни решения не са лукс, а съвременен отговор от заплаха за сигурността. Ако искате надеждно да защитите себе си, своите близки и имущество, без да жертвате личния комфорт, интелигентните системи за защита са перфектни.

Скенерът за пръстови отпечатъци

skener-za-prestovi-otpechatatsi

Принципът на действие на входните врати с пръстов отпечатък се основава на използването на биометрични технологии. Не е необходимо да носите ключ със себе си или да се притеснявате в случай на загуба, защото достъпът до помещението се определя от вашия пръстов отпечатък.

Пръстовият отпечатък е уникален за всеки човек, така че никой, освен определен списък от лица, няма да може да влезе в помещението. Противно на често срещаните погрешни схващания, замърсяването или раните по пръстите не влияят на идентификацията на потребителя, тъй като се четат стотици точки върху папиларния модел, след което скенерът сравнява местоположението им с информацията, въведена в паметта. Нямате нужда от ключодържатели, забравете за мобилни джаджи и карти за сигурност. Единственото нещо, което се изисква, е да поставите пръста си върху четеца на интелигентната ключалка на входната врата за част от секундата.

Уникалният интерфейс на биометричната система позволява съхраняване на до 99 пръстови отпечатъка, така че „умните“ врати на Guardian могат да се монтират дори в търговски обекти (офиси, административни комплекси). Скенерът също така отлично понася агресивните влияния на околната среда, поради което е подходящ за използването му на открито.

Видео шпионка за входната врата

Въпреки активното развитие на системите за видеонаблюдение, появата на всички видове камери и сензори, видео шпионка за входна врата със сензор за движение остава едно от най-добрите решения, осигуряващи най-висока сигурност.

В платното е монтирана видео шпионка със запис за входната врата, а видеомониторът се показва на удобно за собственика място. Така се осигурява комфорт, защита срещу лумбаго врата, отличен ъгъл на видимост.

Компанията Guardian произвежда най-добрата шпионка с изглед, със защита от повреда на елемента отвън.

Допълнителни опции:

Видеозапис – видео шпионка със запис за входната врата осигурява контрол върху ситуацията дори когато собствениците не присъстват. Снимките и видеозаписите се съхраняват на цифров носител и тези материали могат да се използват за предотвратяване на опити за кражба.

Панорамна гледка – широкият зрителен ъгъл, модерен монитор и безупречна шпионка ви позволяват да се наслаждавате на ежедневен комфорт и да получавате високо ниво на лична безопасност.

Функция на аларма – при отсъствие на собствениците на къщата, при приближаване до крилото на вратата, ще се задейства звукова аларма, която ще изплаши натрапниците;

Инфрачервено осветление, което работи дори при пълна липса на осветление във вестибюла или входа;

Светлинна завеса – от площадката е невъзможно да се определи дали собственикът на къщата присъства, дали се е приближил до вратата. Това е важно, защото обикновените шпионки често се използват като индикатор за покушение срещу собствениците.

Видео шпионка за входна врата със сензор може да се монтира на всяка врата, но ключарите от фирма SOFIA KEY ви препоръчват да подхождате комплексно към личната си сигурност и да монтирате входни врати с висока устойчивост на взлом.