домофонДомофонът във  входовете на жилищната сграда е най-добрият начин за защита на жителите от нежелани гости. Вероятността от проникване във входа на чужди хора  е много малка, само тези, които имат специални карти за домофон в джобовете си, лесно могат да влязат.

Във всички останали случаи, за да влезете в сградата, трябва да се свържете по домофона с наемателите на желания апартамент и да ги помолите да отворят входната врата. Изработването на ключове за домофон е един от профилите на работата, извършвана от всяка ключарска фирма.

За какво е резервен ключ за домофона?

Инсталирането на електронна дискусионна система в сградата включва спешно производство на ключове за домофон в големи количества: Обикновено по един за всеки наемател, портиер, плюс няколко резервни. Те записват уникален код, който се чете от устройството, когато той влезе в контакт с магнитния ключ. Когато цифровата комбинация, записана в паметта на устройството, съвпада, вратата се отключва и човекът влиза в сградата.

 Но какво се случва, ако изгубите ключовете си?

Или може би вашият таблет с електронен ключ се повреди поради неочакван скок на напрежението или от директно механично действие? Да останеш без ключ е много неприятно, защото за известно време трябва да звъниш на съседите си за да те пуснат.

И ако имате нов член на семейството, но няма дубликат за него? В този случай е много по-практично да се направи ключ, отколкото да си ги разменяте помежду си и т.н.

Или просто сте решили  да направите резервни копия както за сейфа така и за колата, и за домофона? Това предвиждане е голяма рядкост, но това  често помага в трудни ситуации.

Как бързо да направите ключ за домофона

Най-лесният начин да се направи ключ за домофона, който ще е идеален и ще е здрав дълго време, при нашите експерти – ключари от SOFIA KEY . Създаденото на копие ще бъде надеждно и . Работим с всички видове  марки: Metakom, Sean, Dallas, Cyfral, Elite, Visit или Touch Memory Proximity.

За разлика от ключовете за кола, ключарят се нуждае от няколко пъти по-малко време, за да направи ключовете за домофона. С помощта на професионално оборудване, с което разполагаме  в нашите работилници, полученият код ще бъде незабавно записан на празна магнитна лента. Можете да го използвате веднага след издаването на дубликата.

Изработването на ключове за домофона е това, което майсторите ключари от нашата фирма SOFIA KEY правят професионално, надеждно. Цените на аварийните ключарски услуги се определят на място или по телефона, тъй като всички брави са различни и цената се определя спрямо случая.