заключване-врата

Преди години, когато сигурността не беше толкова голяма, а технологията все още беше ограничена до известна степен, ключарите не бяха точно това, което са днес.

Тогава ключарите бяха натоварени най-вече със задачата да дублират ключове, със счупени брави или да ги поправят (в случай на блокировка) и най-много да правят счупени ключове от брави или катинари на врати. Ключарите от най-високия клас се занимават със сейфове, трезори.

Днес, с толкова много допълнения в сферата на сигурността и технологичния напредък, от ключаря се очаква да бъде много повече от това, което са били преди няколко години. В резултат на това те трябва да бъдат това, което клиентите очакват от тях. Ключарят в днешния свят трябва да има стабилни познания за това как да се справя с класическа врата или със заключване на врата към системи за сигурност от висок клас, включващи камери за видеонаблюдение и системи за наблюдение и цифрово ограничен достъп.

Ежедневно ние от SOFIA KEY не осъзнаваме каква част от живота ни зависи от сигурността, която приемаме за даденост, сякаш това е наше право. За да бъдем справедливи, сигурността, която ни се предоставя за домовете, бизнеса, колите и имотите, е най-вероятно възможна само заради ключарите.

Понастоящем ключарите са разделени в 3 широки категории:

  1. Жилищни ключари

Това са – както можете да се досетите от името – най-вече отговорни за справяне с въпроси, свързани със сигурността, с мястото на живот. Къща, апартамент, селска къща, каквото и да е то. Тя включва услуги като дублиране на ключове, повторно поставяне на брави, подмяна, ремонт и инсталиране на брави, инсталиране и ремонт на брави, както и предоставяне на помощ при аварийно блокиране.

  1. Търговски ключари

Търговските ключари обикновено се занимават с проблемите със сигурността или решения, свързани с търговските площи, които могат да включват молове, бизнес центрове и търговски комплекси от почти всякакъв тип.

С добавянето на всички услуги, които извършва жилищният ключар, те са отговорни за здрава сигурност на търговския център. Това включва монтиране и внедряване на цифрови системи за достъп, камери за видеонаблюдение и наблюдение и друго оборудване, необходимо за осигуряване на цялостно решение за сигурност.

  1. Автомобилни ключари

Името дава всичко. Тези ключари обикновено се занимават с брави и ключови въпроси, свързани с автомобилите. Това включва дублиране на ключове на автомобила, дублиране на ключ на транспондер, изваждане на разрушен ключ, препрограмиране на за нов транспондер и предоставяне на помощ в ситуация на блокиране.

Всеки, който иска цялостна и професионална ключарска услуга сме на тяхно разположение, вече може да се свърже с експертите – ключари от SOFIA KEY .

Повикай ключар сега: 0884 883 788.