kliuchove

Ние вършим работа под прикритие

Ние знаем как да правим ключове, да отваряме ключалки и да получаваме достъп до всякакви места. Ето защо ние сме напълно подходящи да помагаме на местната полиция. Много от нас се радват на тръпката от полицейската работа.

 

Инсталацията на Deadbolt е неправилна в повечето случаи

Изпълнителите правят много неща правилно, но бравите просто не са тяхната специалност. Много пъти ни повикват собственици на жилища да поправим ключалка, която първоначално не е била инсталирана правилно. Мъртвите болтове са сред най-често срещаните виновници.

 

Често срещани грешки в сигурността

Ако сейфът ви не се отвори, това може да има проблем. Или може да правите нещо нередно. Най-често срещаните грешки, които хората правят със сейфовете си, включват опит за отваряне на сейфа, преди той да бъде отключен, въртене на циферблата твърде бързо и принудително затваряне. Забавете, направете резервно копие и опитайте отново.

 

Мъртвите тела са част от работата

Макар че със сигурност не е често срещано, от време на време са нужни ключари, за да влязат в домове или апартаменти, където обитателят е изчезнал от дни. Понякога те просто са напуснали града, но понякога реалността е далеч по-тъмна.

 

Не се доверявайте на търговци на автомобили, които казват, че могат да правят ключове

Вярно е, че съвременните ключове за компютърни чипове не могат да бъдат дублирани в местния магазин за хардуер. Но повечето автомобилни ключари разполагат с оборудване за изработване на ключове за автомобили на малка част от цената на дилъра. Винаги се обаждайте, вместо да разчитате на казаното от дилъра.