Добрата ключалка е първата линия на защита срещу крадци и други сериозни проблеми. Всеки имот трябва да бъде оборудван с брави с най-високо качество, особено ако се намират в квартали, с увеличена престъпност. За да имате по-добро разбиране за безопасността и сигурността на вашата къща, ето няколко мита, които трябва да бъдат разкрити.

Крадците няма да проникнат в къщата ми

Повечето хора мислят така и това е грешка. Това е като при пушачите , които вярват че ракът на белите дробове „няма да се случи на тях“. Злополуките и крадците избират къщите, които имат най-бедните отбранителни системи и ако скоро не получите модерна заключваща врата, вие сте изложени на висок риск.

Всички ключалки осигуряват еднакво ниво на сигурност

Това не е вярно. Ключалките със затварящи се болтове имат различни степени на сигурност, задълбочаващи се според нуждите и предпочитанията на клиента. Например ключалки клас 1 са най-безопасните и са полезни за промишлени и търговски приложения. Те са и най-скъпите. Заключванията от степен 2 са с умерена цена и са подходящи както за търговски, така и за жилищни имоти. И накрая, ключалки от трета степен са най-евтините на пазара и осигуряват минимално ниво на сигурност , но все пак са по-добри от нищо.

Можете да премахнете счупен ключ с магнит или супер-лепило

Това е друг общ мит, който не е верен. В повечето случаи ключовете са направени от месинг и в резултат на това те няма да бъдат привлечени от магнит. Освен това заключващият механизъм държи здраво ключа на място. Подобно, използването на супер-лепило не е добра идея, тъй като този метод  се проваля в повечето случаи и ключалката  ще бъде повредена трайно. По-добре е да се обадите на професионалният ключар на SofiaKeyServices и проблемът ви ще бъде решен.

„Съседът ми наблюдава моята къща , а аз неговата, затова сме защитени“

Това е друг стар и неефективен начин на защита, срещан в много квартали. Не е задължение на съседа ви да наблюдавате дома ви, когато сте далеч и обратно. Също така, повечето крадци атакуват през нощта, когато всички спят, така че вашите съседи не могат да направят нищо в този случай.

Всички ключари ви дават една и съща услуга.

Не. Има ключари, които нямат чувство за спешност и има ключари, които са 100% посветени на обслужването и удовлетворението на клиентите. Има значение на кой се обаждате, когато се нуждаете от някого, на когото може да се доверите , и който може да изпълни услугите си с почтеност и професионализъм.

Ключарят е само за рязане на ключове и спешни случаи

Всъщност, един ключар прави повече от просто изрязване на ключове или помощ, когато се заключите. Професионалният ключар може да ви предложи редица услуги както в дома, така и във вашите търговски помещения.

Един професионален ключар може да замени съществуващите брави във вашия дом или да инсталира нови брави, когато имате нужда от надграждане на вашата сигурност. Те могат да добавят  брави към вратите и прозорците, и дори да осигурят защита за външни порти и гаражи.

Професионалният ключар може да инсталира система за контрол на достъпа във вашите бизнес помещения, за да ви предостави пълен контрол над това кой, кога и с какъв персонал и посетители има достъп във вашата сграда.

Качественият ключар може също така да ви предостави консултация за сигурността във вашия дом или фирма, да оцени текущото ниво на сигурност и да ви даде препоръки, които ще ви направят по-безопасни и ще подобрят достъпността ви.

Нашата ключарска компания предлага отлични ключарски услуги на разумни цени, така че ни се обадете, ако искате да спите по-добре през нощта или ако имате аварийна ключарска ситуация.