umni-vhodni-vrati

Входната врата не е просто функционален елемент в апартамента или частната къща. Влияе и на екстериора и интериора, създава първото впечатление за вкусовете и стила на клиента. Специално за тези, които ценят иновативния подход са създадени врати с изключителен дизайн и безкомпромисно качество с уникални характеристики.

Надеждността на вратите се осигурява от:

 • Сигурност на крилото на вратата, зоната на заключване и касата;
 • Използване на най-добрите заключващи механизми със защита срещу взлом или унищожаване;
 • Монтирано видео с цифров сензорен панел;
 • Въведен биометричен контрол на достъпа (по пръстов отпечатък);
 • Уникална система за шумо и звукоизолация.

Допълнителни предимства:

 • Многостепенна заключваща система с най-висок клас устойчивост при взлом;
 • Заключване на вратата от 3 страни с девиатори;
 • Монтаж на осветителни тела (прагово осветление, дръжки, декоративно осветление);
 • 5 години гаранция за използвана електрониката;
 • Справедлива цена и най-високо качество.
 • Входните врати с биометрична брава са комбинация от елегантен дизайн и съвременни технологии, които правят живота ви много по-удобен!

Прави впечатление, че 87% от кражбите са свързани с разбиване на входни врати. Липсата на бронирани плочи, лошите ключалки, крехките врати са фактори, които значително увеличават риска от кражба на имущество и представляват реална заплаха за личната безопасност. Използваните технологии, позволяват ефективно и сравнително евтино решаване на почти всеки проблем при защита на живота, здравето и имуществото на хората.

Категории входни врати:

 1. Икономична – надеждна стоманена врата, с висококачествена шумо и топлоизолация, в съответствие с GOST 31173-2003, от масивна стоманена ламарина и с монтирани брави против взлом от 2-4 клас. Отличен вариант за тези, които искат да спестят пари, но купуват надежден и издръжлив артикул.
 2. Бизнес – подсилени врати, предназначени за безопасност и комфорт. Имат стилен външен вид, най-висок клас на якост на платното, оборудването предвижда монтаж на брави от 3-4 клас защита срещу взлом. За разлика от икономичните врати, крилото на вратата се състои от два стоманени листа и е подсилено с допълнителни усилватели. Вратата се заключва от три страни. Идеално решение за бизнес, защита на апартаменти или търговски недвижими имоти. Качеството на изработка на вратите значително надвишава тяхната цена, може да се счита за печеливша инвестиция за вашата собствена безопасност.
 3. Premium – изключителни, предназначени са за постигане на най-високо ниво на сигурност. Благодарение на подсилващите елементи, възможността за счупване на такава врата по какъвто и да е начин е напълно изключена! Пакетът включва сензор за движение на входната врата, 4-класна система за заключване срещу взлом, видео шпионка, защита срещу интелектуална и силова кражба.