ключар ремонтира

Като майстори ключари с години опит в помощ на клиенти с различни проблеми със заключването и ключовете, често получаваме въпроси относно ремонт на домашни заключващи механизми от клиенти, които срещат проблеми със своите заключващи системи у дома.

С цел да помогнем на нашите клиенти, които търсят отговори, сме събрали 5 често задавани въпроса и техните съответни отговори, за да имате по-добра представа как ключарите в София могат да помогнат със заседнали или счупени домашни заключващи механизми.

 1. Заключването на входната ми врата не работи, трябва ли да опитам да го поправя сам?
  Може да бъдете изкушени да решите проблемите със заключването на входната си врата сами. Но имайте предвид, че ремонтите по заключването не са толкова прости, колкото изглеждат в YouTube видеата. Заключващите механизми могат да се различават по своята хардуер и вътрешни компоненти. Ако не можете да определите точно проблема, няма да знаете как да го поправите. Най-лошото, което може да се случи, е да нанесете още повече щети на заключващите си механизми.
 2. Може ли ключар да предложи ремонти за всякакъв вид заключващ механизъм?
  Един ключар има опит в диагностицирането на различни марки и модели заключващи механизми, така че можете да бъдете сигурни, че неговата услуга ще предостави решенията, от които се нуждаете за пълен и ефективен ремонт на домашни заключващи механизми. Освен това, ключарите са обучени да предлагат не само ремонт на заключващи механизми за входни врати; те могат също да помогнат със заключващите механизми за прозорци и гаражни врати.
 3. Колко време ще отнеме на ключар да дойде до дома ми за ремонт на домашния заключващ механизъм?
  В случай на мобилен ключар, помощта ще дойде за толкова бързо колкото 30 минути, тъй като мобилните ключари обикновено са на път, за да асистират при спешни случаи. Въпреки това, често е най-добре да се остави час за пристигането на ключаря за ремонти, в случай на трафик.
 4. Колко струва наемането на ключар за спешни ремонти на заключващ механизъм?
  Можете да очаквате ключар да таксува между 15 и 100 долара за типичен ремонт на заключващ механизъм за входна врата. Цената може да бъде същата и за ремонт на мъртви брави.

  Ако обаче се нуждаете от спешни услуги, не е необичайно ключарската компания да таксува повече, особено ако се обаждате за ремонти през късните часове на нощта.

  Ако, обаче, се обаждате за ремонти на заключващи механизми за сигурност, може да ви струва между 100 и 300 лева, тъй като тези видове ремонти често изискват специални инструменти и оборудване.

 5. Може ли ключар също да помогне със замяна на заключващ механизъм и други услуги?
  Да, ключарите са напълно обучени да се справят с различни проблеми със заключващи механизми и ключове. Те могат дори да помогнат с инсталирането на системи за сигурност, замяна на заключващи механизми и още. Естествено, цената ще зависи от вида на услугите, от които се нуждаете, затова е добре да се обадите на ключаря предварително, за да получите оферта.

Заключващият механизъм на вашата къща не работи? Нека Sofia Key Service Ви помогне!
Заключващите механизми играят съществена роля в опазването на вашето имущество и близки, затова е най-добре да наемете професионален ключар, ако се нуждаете от ремонт на домашен заключващ механизъм. Ние знаем как да поправим проблеми със заключващите механизми на входната врата, тъй като нашата работа е да осигурим дома ви от крадци и вандали. Кажете ни как можем да ви помогнем, като се обадите на 0884 883 788. Нашият екип винаги е на разположение, за да асистира при спешни случаи и още.