Не би ли било хубаво, ако можем да предскажем бъдещето? Не бихме се изненадали от спукването на гума, неизправност на домакинските уреди или големи покупки на кредитни карти. Също така не бихме се заключили от колата или домовете си. За съжаление всички тези неща се случват от време на време и когато се случат, са неочаквани. Но затова има спешни служби – за спешни ситуации.

Вземете например ключарите. Замисляли ли сте кога може да се нуждаете от услугите на авариен ключар? Това е темата, която ще изследваме в днешната публикация в блога. Ето три реални примера за това кога дадена ситуация може да изисква авариен ключар – и как можете да сте подготвени за тях.

заключване-врата

Ситуация # 1: Заключени сте от колата ви

Ако някога сте заключвали ключовете си в колата си, не сте сами. Всъщност половин милион българи заключват ключовете си в колата си годишно. Това може да се случи у дома, на почивка или дори по време на пътуване до хранителния магазин. Ако ситуацията не изисква повикване от 112 (например, ако в превозното средство е дете или домашен любимец), тогава първият вариант трябва да бъде аварийният ключар. Не само аварийният ключар може да отключи колата ви, той може да замени изгубени ключове и дори да поправи счупени брави и врати. Най-хубавото е, че най-добрите ключарски компании предлагат мобилни ключарски услуги и могат да се срещнат там, където се намирате.

Ситуация # 2: Заключени сте от дома ви

Докато седем процента от хората не заключват вратите си, когато са у дома, останалите от нас го правят. Поради това има малък шанс да се окажем блокирани – независимо дали е защото бързаме, отсъстваме или поради инцидент. Ако нямате скрит резервен ключ (и отново ситуацията не изисква повикване на 112), авариен ключар може да ви помогне. Просто се уверете, че можете да се доверите на ключаря, когото се обадите в дома си.

Ситуация # 3: Заключени сте от вашия бизнес

Но какво ще кажете за вашето място на бизнес? Ако притежавате ресторант, малък бизнес или собствена компания, възможно е да се окажете извън вратите си и да не можете да влезете обратно. Или може би имате заключен сейф във вашия бизнес и не можете да си спомните комбинацията или загубихте ключовете.