Повечето хора никога не мислят за ситуация на заключване, докато не попаднат в тази ситуацията. Внезапно, се оглеждате през прозореца на колата си , виждайки ключовете на колата си вътре или се чудите как сте оставили ключовете на дома си в стаята си, след като сте излезли от вратата. Това е времето, когато е добре да сте запознати с мобилна ключарска услуга. Тези услуги функционират като мобилни сервизи, които извършват извънредни ключарски услуги, пътуват до домовете и фирмите ви. Ключарите на SofiaKeyService са лицензирани и обучени да работят, за да коригират всяка ситуация на заключванее и да носят необходимото оборудване със себе си, за да изпълняват разнообразни поръчки. Има няколко предимства от използването на мобилна ключарска услуга спрямо стандартния офисен ключар.

  1. Бързо реагиране

Колко пъти сте се заключвали от колата си в най-неудобното място? Или сте се заключвали от дома си без резервен ключ? Мобилният ключар може бързо да ви върне на пътя, така че графикът ви да продължи без забавяне. Мобилните ключари се обучават да реагират бързо на всички видове извънредни ситуации. Те могат да осигурят разнообразие от бързи решения като създаване на нов набор от ключове за дома, офис или автомобил на място, смяна на заключване в рамките на няколко минути или влизане в сигурен сейф.

  1. По-широка наличност

Всеки може да се заключи или да счупи ключа на автомобила си по всяко време на деня и нощта. По-голямата част от мобилните ключарски услуги работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, така че не се налага да се паникьосвате, ако се окажете в ситуация на блокиране. При стандартния ключар ще трябва да достигнете до него на място , да назначите час за следващия ден и и да изчакате да реагират.

  1. Специализирани услуги

Някои мобилни ключари са обучени да се специализират в специфични области като криминалистичен ключар. Този вид обучение ги научава как да определят дали дадена ключалка е била подправена или не. Те често работят с правоохранителни органи или агенции за сигурност. В много случаи , даден бизнес ще наеме мобилен ключар с този вид специалност, за да бъде на разположение за тях.

  1. Отдалечени местоположения

Превозните средства често могат да се развалят на отдалечени и трудно достъпни места, по магистрали и пътища далеч от офиси на ключари . Мобилните ключари са оборудвани така, че да достигат до вас на всяко място с всички необходими инструменти на място.

  1. Обширно обучение

Сертифициран мобилен ключар преминава през широко обучение. Ключарите на SofiaKeyService са обучени на редица различни брави и учат подробно как всяка от тях работи. Този вид тренировки по-добре ги подготвя, за да могат да поправят почти всякакъв вид заключване, дори ако никога не са срещнали типа, който трябва да поправят когато бъдат призовани да помогнат.

Мобилните ключари работят самостоятелно или с големи предприятия, за да предложат масив от услуги като подмяна на ключове, спешна ключрска намеса, замяна на заключване, заключване на офис, заключване на инсталацията, системи за магистърски ключове, брави за шкафове, ключове по код, контрол на заключване , електронни ключалки, управление с ключове, предпазители на капачетата, кутии за заключване и аларми за детектиране. Някои могат да изпълняват различни решения за заключване както за жилищни, така и за търговски обаждания, докато други се специализират само в едната или в другата област. Помислете за справка с ключари от професионални организации, които предлагат списък със сертифицирани мобилни ключари. По този начин можете да бъдете подготвени за следващия път, когато сте в трудно положение , извън  вашия дом или кола .