Имали ли сте проблем с отключването на вратата на колата си? Независимо дали имате ключ или превозно средство без ключ, има няколко неща, които могат да бъдат причина за блокирането или превозното средство да не стартира.

kliuch-za-kola

  1. Батериите в ключодържателя умират

Не можете да разберете защо вратата ви не се отваря? Първото нещо, което често препоръчваме, е да проверите батерията! Много хора не се сещат да сменят батерията в ключа си, преди да се обадят на близкия ключар, което ще доведе до загуба на време и пари.

  1. Вашият ключ е повреден

С течение на времето ключовете често се износват, тъй като те обикновено се носят навсякъде с нас. Често ги хвърляте в джобове, портмонета и ги изпускате на земята по няколко пъти на ден. За съжаление това може да доведе до повредата на вашия ключ.

  1. Има вътрешни повреди на ключодържателя или дистанционното за влизане без ключ

Съединителите във вътрешността на ключа могат да се повредят с течение на времето, това може да доведе до това автомобилът да не стартира или да не може да влезе вътре, когато е заключен.

  1. Ключът не е програмиран

Подобно на вътрешната повреда на ключа, автомобилът няма да се отключи или стартира, ако не е бил програмиран за вашия автомобил.

  1. Дублиране на ключове с лошо качество на автомобила

За съжаление има много ключарски услуги, които предлагат дублиране на ключове за автомобил с лошо качество, което води до загуба на време и пари. Препоръчваме ви да направите проучване, преди да извикате ключар