smart-lockСъвременните технологии продължават да променят и подобряват живота ни в различни сфери и по много различни начини. Един такъв технологичен напредък, който стана популярен в последно време, е Smart Locks . Ако сте собственик на дома и се чудите дали си струва да промените традиционните брави в дома си с по умни брави, тогава изберете Smart Locks.

Smart Lock срещу традиционните брави – плюсове и минуси

Традиционните брави съществуват от стотици години и са познати до болка на всички. Не изискват голям майсторлък и умения, когато става въпрос за традиционните брави, поради което повечето собственици на жилища не предпочитат промяната им с интелигентни брави.

Един от най-големите недостатъци на традиционните брави обаче е, че те са податливи на счупване. Със смарт ключалките няма да имате този проблем, тъй като те изискват код за достъп. Така че, няма как крадците да изберат точния код на ключалката, което ги прави много по-сигурен вариант.

Предимства на Smart Locks 

Една от най-честите причини собствениците на жилища да изберат монтиране на Smart Locks  е да се отстранят главоболията, които съществуват с традиционните брави. Тъй като смарт бравите нямат физически ключ, проблемите с изгубени или откраднати ключове вече не са фактор. Освен това, не е нужно да се притеснявате да правите и давате дублиращи се ключове на членове от вашето семейство. Всички можете лесно да получите достъп до дома си с код за достъп.

Повечето от тях идват с приложение, което ви позволява да свържете вашия смартфон към ключалката, което го прави още по удобен и без усилие да влезете в дома си. Представете си, че не трябва да бъркате в джобове или чанта за ключовете си. Това ще направи живота по-опростен.

Заключение – кой е по-добрият вариант? 

И така, кой е по-добрият вариант? Е, това зависи от Вашите приоритети. Ако желаете да бъдете с новото време и да възприемете нова технология, тогава това е най-доброто решение за Вас. Smart Locks  предлага по-добра сигурност, свързаност и лесна достъпност. Но ако не сте високотехнологичен човек и не желаете да научите как да използвате новата система на заключване, тогава ще се справите по-добре с традиционните брави. Просто инвестирайте във по-висок клас, качествена система за заключване и ключове, за да направите дома си сигурен при взлом.

Свържете се с нас- денонощните ключари от фирма SOFIA KEY.

Обадете ни се сега на тел.: 0884 883 788