ДЕНОНОЩЕН АВТОКЛЮЧАР В СОФИЯ

ключарски услуги3Оставен ключ на таблото и заключване на колата, заяждане на врата, изгубен ключ… тези неща, както и още много, със сигурност са Ви познати. Някои от тях сигурно сте добри преживявали. Може да се случи на всеки, ето защо в тази статия определено не мислим да даваме съвети как да предотвратим гореизброените ситуации.

„Саморазправата“ в такъв тип моменти е неподходяща и безразсъдна. В повечето случаи хората, които са решили сами да се справят, повреждат алармите на автомобила си, както и ключалките. Причините за това са липса на опит и подходящи инструменти, без които не може.

Разбира се, ще Ви посъветваме да потърсите ключарска услуга за тази цел.

Изглежда лесна работа… но дали наистина е така, както изглежда?

Голяма част от хората, обаждащи се в SofiaKeyService за помощ, свързана с отключване на автомобил, всъщност идват от други ключарски компании. Те са съветвали клиентите да вземат чука или да зарежат колата завинаги… грубо и не особено поетично казано, но факт. Не се отчайвайте, тъй като решението сме НИЕ!

Това, което успяваме да направим от SofiaKeyService, е:

  • Да помогнем на всеки клиент по най-адекватния начин, така че да не причиним щети
  • Да отключим Вашия автомобил до няколко минути ( дори и при по-специфични поръчки, ние се справяме с работата наистина бързо )
  • Да предотвратим последващи проблеми, свързани със заключването на автомобила

Свържете се с нас веднага – ще отговорим възможно най-бързо, независимо дали се свързвате с нас чрез имейл или телефон. Реагираме до 30 минути за цяла София, независимо от квартала и точната локация на автомобила ( подземен или надземен гараж, паркинг на магазин, пред вкъщи или офиса, както и всякакви труднодостъпни места, с които другите не искат да се заемат )

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЛЮЧАР ОТ SOFIA KEY

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

24/7 Авариен денонощен ключар: 088 488 37 88

Ключарите от SOFIA KEY са на разположение 24/7 в денонощието и пристигат на адрес до 30 минути в цяла София.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС