ОТКЛЮЧВАНЕ НА СЕКРЕТНИ БРАВИ В СОФИЯ

секретни-бравиНа пазара можем да намерим огромно разнообразие от секретни брави, някои от които много уязвими и създаващи всякакви проблеми.

Най-ниския клас секретни брави например,  са много незащитени от гледна точка на вероятност за обир/ влизане с взлом. Обикновено обаче това не е ежедневен проблем – този тип брави се чупят изключително лесно. Например, ако патронът се показва с повече от 2 сантиметра, има вероятност дори да бъде счупен случайно при сложен ключ от едната страна на патрона и опит за отключване от другата. Факт е, че този проблем не се случва чак толкова често, но това съвсем не го прави маловажен. Отключването след това има 2 изхода:

  • Влизането става много лесно, но след което се налага смяна на бравата
  • Влизането става почти невъзможно и се налага спешното повикване на ключар

И в двата варианта, Вие няма да сте особено щастливи. Точно поради тази причина предлагаме услугата „отключване на секретни брави“. Това включва:

  • Помощ при гореспоменатата ситуация
  • Помощ за отключване при изгубен или откраднат ключ
  • Предотвратяване на последващи инциденти ( в зависимост от проблема, свързан със секретната брава )

Ние, от SHPERTS.com, реагираме изключително бързо ( може да сме при Вас само след 30 минути – на всеки адрес в София и по всяко време на денонощието ). Освен това, ние сме опитни ключари с квалификация за справяне във всякакви ситуации. Обещаваме да свършим работата максимално чисто, бързо и с минимални (при възможност без никакви) щети.

Свържете се с нас по имейл ( чрез контактната форма на сайта ни ) или на посочения в горната част на сайта телефон, на който ще отговорим веднага.

Истинският професионализъм, който наистина заслужавате!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЛЮЧАР ОТ SOFIA KEY

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

24/7 Авариен денонощен ключар: 088 488 37 88

Ключарите от SOFIA KEY са на разположение 24/7 в денонощието и пристигат на адрес до 30 минути в цяла София.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС