ДЕНОНОЩЕН КЛЮЧАР В ХАДЖИ ДИМИТЪР СОФИЯ

хаджи-димитър-софияТоку-що се натъкнахте на материал, в който ще обясним разликата между различните видове брави по повод на това, че вече предлагаме ключарски услуги в кв. Хаджи Димитър.

Разбира се, нямаме намерение да Ви засипваме с излишна информация, която никога няма да Ви потрябва.

И така, нека да започнем с основните типове брави, за които трябва да знаете:

Секретни брави

Това са най-често употребяваните заключващи системи. Те се използват основно за жилищни сгради ( апартаменти и къщи ), където трябва по-голяма сигурност от необходимата в офис сграда или складово помещение, например. Те се комбинират със секретни ключалки.

Обикновени брави

Това са тези брави, които използваме за заключване на офис материали или стока в обикновените магазини. Те са подходящи единствено за вътрешни помещения с вече поставена външна заключваща система. По-несигурни и неиздръжливи от секретните.

Сервизните брави

Това са бравите, които използваме за санитарните възли вкъщи, офиса или магазина. Те не са направени с цел сигурност на помещението, а само за усамотяване на моментния им ползвател. За заключването/отключването се използва нещо като постоянно прикрепен ключ, контролиран от вътрешната страна.

Касовите брави

Те бяха едни от най-предпочитаните, но вече са категорично изместени от секретните брави. Факт е, че касовите брави са доста непрактични – ключовете имат тегло като на цяла кесия злато, а ако го изгубите новият ключ ще се изработи по-трудно и на по-висока цена. Откакто секретните брави станаха и по-сигурен вариант, вече всички се насочиха към тях ( което е разумно решение ).

Ние, от SOFIA KEY, боравим с всички гореизброени брави. Ако имате нужда от каквито и да е услуги, свързани с тях, то не се колебайте да се свържете с нас. Можете да го направите на телефон 0888 402 238 или чрез контактната форма, а линк към нея можете да намерите в горната част на сайта.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЛЮЧАР ОТ SOFIA KEY

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

24/7 Авариен денонощен ключар: 088 488 37 88

Ключарите от SOFIA KEY са на разположение 24/7 в денонощието и пристигат на адрес до 30 минути в цяла София.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС