ДЕНОНОЩЕН КЛЮЧАР В СУХАТА РЕКА СОФИЯ

сухата-река-софияЖителите на Сухата река вече могат да бъдат спокойни, тъй като в SofiaKeyService имаме вече дежурни ключарски екипи 24 часа в денонощието, които могат да ви окажат съдействие при всякакъв проблем, свързан с ключалките, без значение дали е за автомобила, вратата на жилището или касата ви.

Добър ключарски съвет е да не се опитвате сами да отворите блокиралата ключалка, за да не нанесете необратими повреди по самата врата. Веднага се обадете на нашите телефони и екипът ни ще е при вас до 30 минути след повикването.

Не звънете на случайни телефони, които сте видели на някоя летяща рекламна брошурка. Важно е да се доверите на лицензиран ключар, който носи отговорност за услугата, която ви предоставя и гарантира за качеството.

Професионалистите съветват да не проявявате нехайство и да искате касова бележка за услугата, която сте получили, ако ключаря не ви даде такава. Екипите на SofiaKeyService знаят, че това е документът, който е гаранция за получената качествена услуга и никога не пропускат да издадат касова бележка на клиента.

Отговорното отношение и професионализма на ключарите от SofiaKeyService е причината компанията да има толкова много доволни клиенти.

За съжаление на пазара се появяват и нелегитимни ключари, които вредят на имиджа на работещите в бранша. За да не попадате в неловки ситуации, ето какво трябва да направите.

Не се притеснявайте да пискате от ключаря да се легитимира. Ако всичко е наред с разрешителното, няма да има проблем да ви покаже картата или сертификата си. Поинтересувайте се за цените на услугите, от които имате нужда. Не се изненадвайте, ако екипът ключари, който е пристигнал пред заключената ви врата, ви поиска документ за самоличност или някакъв документ, с който да докажете, че живеете в това жилище. Така професионалистите ще са сигурни, че оказват помощ на точния човек, а не участват в някое престъпно дело.

Запишете още сега в телефонния си указател телефоните на SofiaKeyService.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЛЮЧАР ОТ SOFIA KEY

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

24/7 Авариен денонощен ключар: 088 488 37 88

Ключарите от SOFIA KEY са на разположение 24/7 в денонощието и пристигат на адрес до 30 минути в цяла София.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС