ДЕНОНОЩЕН КЛЮЧАР В БАНИШОРА СОФИЯ

банишора-софияСигурно сте изпадали в безизходица през зимните месеци, когато всичко се пука от студ, а вие зъзнете пред ключалката на автомобила си в старание да вкарате ключа в обледената ключалка. А може този сценарий да се е разигравал с вас пред вратата на офиса, когато колегите ви гледат обвинително, а вие не знаете как да постъпите, за да отключите.

Дори в подобна нелепа ситуация трябва ние от SOFIA KEY сме на разположение и ще ви помогнем да се измъкнете от положението с достойнство.

При всяка една ситуация, свързана с проблем в ключалката на вратата на дома ви, на автомобила или на касата ви е необходима професионална помощ. Ние сме компания с традиции и никога няма да изложим авторитета си на риск и да ви изоставим в нужда.

Често се случва повреда в ключалката да осуети отключването на вратата и ключът ви да се върти безпрепятствено, без да отключва. Дежурните ни мобилни екипи ще се справят с този проблем буквално за минути дори и в малките нощни часове.

Ако сте затворили вратата, която е с топка, а ключът ви е останал от вътрешната страна, ние от SofiaKeyService сме на разположение и ще сме при вас само 30 минути след като сте се обадили.

Сигурно нямате навика да търсите помощ от друг, когато нещо се повреди в дома ви. Проблемите с ключалките, обаче, са специфични и с тях трябва да се заеме професионалист. Нашите професионални ключари са на ваше разположение за всяка повреда и ситуация 24 часа през всички дни от седмицата.

За да не се притеснявате, че ще попаднете на недобросъвестен ключар, който няма лиценз за извършване на тази дейност, още сега запишете нашите номера в телефоните си. Така при нужда ще разчитате на нашата бързина, професионализъм и ниски цени.

Не забравяйте, че компанията дава 6 месечна гаранция за всяка своя аварийна ключарска услуга. Това не означава, че след изтичане на 6-я месец няма да дойдем при вас при възникнал проблем с ремонтираната от нас ключалка.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЛЮЧАР ОТ SOFIA KEY

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

24/7 Авариен денонощен ключар: 088 488 37 88

Ключарите от SOFIA KEY са на разположение 24/7 в денонощието и пристигат на адрес до 30 минути в цяла София.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС