ДЕНОНОЩЕН КЛЮЧАР В МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ СОФИЯ

манастирски-ливади-софияSofiaKeyService покрива цялата територия на София с професионални мобилни екипи, които изпълняват няколко различни основни дейности, включително ремонт и изграждане на системи за сигурност в жилищата, охранителни и трезорни инсталации, смяна и ремонт на брави и спешна помощ за лица, които са се заключили в своя дом или не могат да отключат автомобилите си. Тъй като има редица случаи, в които трябва да се повика спешно ключар, нашите екипи са на разположение денонощно 7 дни в седмицата.

Кога можете да се обърнете към мобилния екип за спешна помощ в кв. Манастирски Ливади?

Най-честата причина да се наложи човек да извика ​​ключар е заради това, че се е заключил. Мобилните ключарски екипи на SofiaKeyService са на линия във всички часове на денонощието, седем дни в седмицата, така че никак няма да ви е трудно да се свържете с нас. Не се притеснявате, че ключарите ни са неблагонадеждни. За да бъдат наети на работа, те трябва да имат добър професионален опит и чисто криминално досие.

При преместване в нов дом е важно да смените бравите задължително. Дори и собственикът на дома да ви е дал ключовете за жилището, няма как да знае дали не си е направил дубликат. Ключарите могат да помогнат на новите собствениците на жилища да решат кой тип заключване би било най-подходящо и да им помогнат да монтират новата ключалка.

Какво още могат да направят за вас?

Ключарите също са експерти по системи за домашна сигурност, сейфове, домашни и бизнес трезори. Банките са доста добър бизнес клиент, който често се възползва от услугите на нашите професионални ключари. Поради наличието на голям брой системи за сигурност и ценности, банките изискват редовно обслужване от професионален ключар, който да следи и поддържа оборудването.

Копирането на ключове е друга често срещана услуга, търсена при нас. За да направят дубликат на ключове, ключарите на SofiaKeyService използват модерни режещи машини. Така оригиналния ключ се копира върху заготовка и се изрязва за секунди. Ключарите ни са истински експерти в точността на рязане на дубликатите.

Както можете да видите, съществуват множество различни случаи, в които е задължително използването на услугите на ключар. За съвременните системи за сигурност и модерни брави няма как да не повикате професионалист.

За повече информация се свържете с ключарския екип във вашия район.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЛЮЧАР ОТ SOFIA KEY

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

24/7 Авариен денонощен ключар: 088 488 37 88

Ключарите от SOFIA KEY са на разположение 24/7 в денонощието и пристигат на адрес до 30 минути в цяла София.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС