guardian

Най-популярните продукти от първите три серии:

Ключалката на Guardian е най-търсена 10.11 – тя е ключалка на ниво Guardian с капаче, вратичка, подходяща за дясна и лява врата, възможният брой секретни кодове е над 46 000, това я предпазва от отваряне с главен ключ. Можете да монтирате дръжката на лентата, която е фиксирана със затягащи винтове. Възможно е да се закупят – допълнителни клавиши и удължен ключ, за улеснение при използване, както и брава с една тайна.

Замъкът Guardian 10.01. – популярен представител на серията 10 – Ключалка за защита от вратичка Guardian предпазва от отваряне с главен ключ и от огъване. Той има същите допълнителни опции като описания по-горе замък Guardian 10.11. Ключалките за вратички винаги са привлекателни по своята гъвкавост, тъй като са практически невидими вътре в крилото на вратата и лесно се вписват във всеки интериор.

Бравите от серия 20 са „тежка артилерия“ за многократно заключване на бронирани врати.

Ключалката Guardian 25.12 е комбинирана брава с вратичка, два механизма за поверителност и вертикално задвижване. Качествен протектор срещу често използвани методи за хакване. Вертикалното задвижване осигурява затваряне на вратите от три страни, бронирана плоча -може да бъде монтирана върху механизма на цилиндъра, закрепена и подсилена с втулки, осигуряващи висококачествена защита. Ключалката може да се обърне, без да се отваря кутията, което я прави удобна. Допълнителните функции: увеличение на броя клавишите, удължени клавиши и брави с една тайна.

Защитна брава 25.14 – комбинирана брава, вградена с подвижен комбиниран ротор, фиксатор, болт и вертикален задвижващ механизъм. Много е практично за тези, които често губят ключове, можете сами да замените кодовия механизъм, без да се обаждате на специалист. Снабден е с възможност за заключване на болта в крайни положения.

Брави от 30-та серия – поставяне на ключалки от тази колекция се извършва само върху метални врати. 30-та серия е първообразът на 10-ия и се различава само по повишена секретност, размери на кутията и напречните щанги.

Защитна брава 30.01 – фиксирана ключалка, максимално защитена от пет различни метода за счупване на брави. Повече от 1600 000 защитни комбинации могат да бъдат кодирани. Монтажът на ключалката от този модел се извършва за сейфове, шкафове. Замъкът е на 8 нива, има 3 напречни греди с обхват от 26 мм. и с диаметър 15,8 мм. Включва 4 ключа. Допълнителни опции са – удължени клавиши, увеличаване на техния брой, както и производството на брави с една тайна.

Замъкът Guardian 30.11 – е  различен от Guardian Castle 30.01. само по наличието на резе.