Включва съществените характеристики: Интелигентното заключване на вратите трябва да включва следните основни функции, за да отговаря на основните изисквания.

Съвместим с прегради: Важно е да проверите дали вашата интелигентна заключваща се врата е съвместима с текущата ви блокировка. По същество интелигентната заключваща се врата има вътрешен механизъм, който трябва да бъде свързан с Вашата ризница, за да бъде ефективна.

Smart Phone Application: Всички най-добри брави за интелигентни врати в този преглед имат възможност да бъдат отворени и затворени чрез смартфона, но не всички от тях имат собствено приложение. Ако искате да получите достъп до интелигентното заключване на вратите чрез вашия смартфон и няма специално приложение, ще трябва да закупите и уред за домашен интелигентен дом, за да получите всички предимства.

Ние от SOFIA KEY ще ви предложим – най-добър интелигентен преглед на бравите, както и индивидуални ревюта на интелигентни врати.

Разрешаване на достъпа до приятели и семейство: Всички най-добри брави за интелигентни врати имат възможността да се интегрират с най-новата камера на звънеца. Ще можете да пуснете приятелите, семейството и доверените си хора в дома ви, докато сте далеч. Позволете ви да почиствате вътре в апартамента си, докато сте в офиса. Нека родителите ви дойдат да се чувстват удобно, докато чакат да се върнете, вместо да чакате на верандата.

Никога не забравяйте отново да заключите вратата: Като се има предвид, че близо 50% от крадците са получили достъп до целевата си къща, без да изискват сила, и 40% от тях са влезли през отключена врата.

Ключовите предимства на най-добрите интелигентни брави

Изборът на най-добрата интелигентна заключваща се врата за Вас и Вашия дом може да бъде объркваща задача, особено поради количеството ниско качество и опасно неадекватно интелигентно заключване на вратите на пазара.

Ето ние от SOFIA KEY сме подготвили най-добрия интелигентен преглед на заключването на вратите, за да сме сигурни, че разполагате с най-новата информация за сигурността на дома и познаването на най-добрите продукти на пазара.

Заключването на входната ви врата е най-важното устройство по отношение на сигурността в дома ви. Най-често срещаният пункт за влизане в дом за крадец е през входната врата, като около 34% от крадците съобщават, че използват тази точка за достъп. Има смисъл да укрепим този вход с най-добрите решения на пазара. С появата и увеличената популярност на интелигентните интегрирани продукти, домовете стават по-безопасни и по-безопасни от всякога.

Въпреки че закупуването на интелигентно заключване на вратите може да изглежда като значителна покупка, тъй като може да бъде 3 пъти по-скъпо от традиционното заключване на вратата, като се вземе предвид, че тя е открадната средно за всяка кражба с взлом, но определено е оправдан разход не само в парично изражение, но  също и за спокойствие. Най-добрите интелигентни заключващи се врати се предлагат с всички функции на традиционния ви заключващ механизъм и се интегрират безпроблемно с повечето закопчалки. Така че няма реална разлика в действителния механизъм на ключалката. Това, което наистина движи скока в сигурността, е способността да останете свързани с входната врата. Ще разберете кога тя се отваря и затваря, кой я е отворил и затворил и дали се е случило някакво странно от обичайните събития.