монтиране-на-ключалкаВ някои случаи може да се поправи счупена брава на вратата – например премахване на чужди предмети от механизма, заместване на езика или ларвата. Но често дизайнът с големи щети трябва да бъде напълно променен: Демонтирайте стария механизъм и монтирайте нова брава. Тогава е по-добре да се обърнете към професионалисти, които ще заменят бързо и професионално. Ние от SOFIA KEY имаме дежурни мобилни екипи ключари на територията на цяла София. Когато имате спешна нужда от ключар, който да съдейства за отключване на входната врата, повикайте нашия професионален екип. Ние няма да се забавим повече от 30 минути след обаждането ви, без значение колко е часа.

Много причини могат да доведат до счупена брава на вратите, включително:

Носете продукта. По време на дългосрочна експлоатация вътре в механизма се появяват натрупвания на мъх, малки отломки и други дефекти, които могат да доведат до повреда на механизма.

Замърсяване на сърцевината, попадане на влага и чужди предмети.

Повреда на ключа или умишлено счупване на бравата от вандали.

Само правилната и навременна подмяна на ключалката на врата гарантира надеждна защита и безопасност на вашия апартамент, селска къща или офис.

Процесът на подмяна на счупена брава на вратата

Имайки определени умения и правилни инструменти, можете да свършите работата сами. Но по-професионално и бързо смяна на ключалката на вратата могат да монтират професионалистите от нашата фирма SOFIA KEY.

Стъпки за подмяна на брава на вратата:

  • Демонтаж на счупен механизъм;
  • Маркиране на влизането на нов продукт;
  • Ако е необходимо, в крилото на вратата се пробиват допълнителни отвори;

Монтаж на нов заключващ механизъм.

Специалистът ще извърши всички работи своевременно, няколко пъти ще провери оперативността на новата брава и ще предложи на собственика да отвори и затвори независимо вратата. Цената на услугата зависи от сложността на извършената работа, включително вида и характеристиките на механизмите, които трябва да бъдат заменени.

Ние предлагаме професионални услуги за подмяна на дефектни брави на вратите. Нашите майстори с необходимия опит и съвременни инструменти бързо и ефективно ще извършат цялата работа.

Всеки клиент, който се свързва с нашата компания, получава следните предимства:

Разумни цени. Извършваме цялата работа на разумна цена, независимо от спешността на поръчката.

Ефективност. Заключването на вратата се подменя в рамките на час след получаване на обаждане от клиента.

Гарантирано. Ние предоставяме гаранция за цялата работа, извършена от нашите майстори.

За да поръчате услуга за подмяна на дефектна брава на вратата, свържете се с нашия оператор по телефона.