wifi-ключалкаИма доста нови продукти за сигурност на дома, повечето от тях не се справят добре, но има няколко, които наистина може да са надеждни и собствениците на жилища могат,  да разчитат на тях и  да защитят домовете си. Ако се нуждаете от помощ, вашият местен ключар трябва да бъде повече от готов да ви помогне.

Използвайте катинари, които се отварят и с вашия домашен ключ

Колко пъти ви се е случвало това? Сложиш катинар на гараж или друга прилежаща до къщата постройка и когато излезеш, осъзнаваш, че си изгубил ключа! Така че след това трябва да наемеш  ключар , за да ви отвори.

Пълна алармена система

Алармените системи са един сигурен начина да защитите дома си. Ако се задейства алармата, веднага алармира  полицията, и тя пристига на място при проникване в дома ви. Сега алармените комплекти идват със  смартфон приложения, така че,  звукът на алармата ще алармира телефона ви чрез приложението.

Повечето от тези домашни алармени комплекти се произвеждат в Азия. Може да отнеме малко време за преинсталиране на инструкциите, за да се определи какво трябва да се направи за добавяне на компоненти.

Инсталирайте WiFi видео звънене с камера

Когато бъде натиснат звънецът на дома ви, смартфонът  получава сигнал, който звучи точно като звънец. В този момент може да види кой е на вратата ви във видео емисията да получи на живо картина и след това да говори с  човека от телефона, без значение къде се намира. Също така може да се прави преглед на видеоклиповете, направени по-късно, ако е необходимо.

Инсталирайте катинари на всички плъзгащи стъклени врати

Като ключар не мога да кажа достатъчно добри неща за него. Основното важно нещо за това е, че това е единствената ключалка на пазара, която може да попречи на плъзгащата се стъклена врата да се излезе от релсите с помощта на отвертка или друг плосък инструмент.

Старият начин да се предотврати отварянето на вратата е да се монтира прекъсващо рамо към вратата. Прекъсващото рамо предотвратява отварянето на плъзгащата се стъклена част, тъй като между плъзгащата се част на вратата и рамката е закрепена лента.

Заключване на вратата на дръжката

Това е чудесен продукт за сигурност и безопасност на децата. Вярваме, че можете да сложите вратата на дома си.

Тя работи чрез заключване на палеца на вашия табулатор на място. Много хора не осъзнават, че когато използвате бутон за отключване, външната страна на дома е въртящият се палец на вратата, завърта се докато ключът отваря цилиндъра. Това е защото са механично свързани. Незабавно защитете дома си от достъп на някой, който иска да отключи дома ви.