метални-вратиВходните метални врати все повече заместват дървените. Що се отнася до офисите, днес почти всички от тях имат такива врати. Ясно е защо – металът е надежден, издръжлив, вратите му са естетични, защитени срещу взлом. Но дори и те могат да бъдат повредени, а в практиката на нашата компания ремонтът на входните врати не е толкова рядкост.

Изглежда, че може да се случи и с метална врата? Всъщност много неща:

  • Естествено износване на вратата;
  • Лоша инсталация на вратата;
  • Опит за влизане с взлом;
  • Неизправност при заключване;
  • Излагане на влага, вятър и други природни фактори (ако вратата е инсталирана на улицата).

Как се появяват повредите?

Ако те са свързани с износване, повреда, вандализъм, те са видими. Ако причината за това е ниското качество на вратата или неговата неправилна инсталация, то това се проявява с някои трудности при отваряне и затваряне на патрона, изкривено крило на вратата, невъзможност за затваряне на вратата без натискане и т.н.

Във всички тези случаи ремонтът на вратите е необходим, това е очевидно. Но на кого да го поверим?  Разбира се, на професионалистите.

Ремонт на врати се предлага от много майстори – аматьори, които могат да ви причинят повече повреди отколкото ползи. Затова, ако вратата ви е повредена или не се отваря / затваря правилно, свържете се с ДЕНОНОЩЕН АВАРИЕН КЛЮЧАР В СОФИЯ.

Вече повече от 20 години работим по ремонта на брави на метални врати, така че винаги знаем как да идентифицираме и решим проблема с всяка врата.

Как и къде е ремонтът?

По принцип ремонти се извършват на мястото за монтаж на вратата, т.е. в дома на клиента. И само в най-трудните случаи вратата се изпраща в нашата работилница, където тя се поставя в правилната форма.

Ремонт на входната врата от нашата фирма е:

Отваряне, ремонт и подмяна на всякакъв тип брави;

Възстановяване на крилото на вратата – ако е било ръждясало, деформирано, боядисаният слой или покритието са повредени;

Смяна на топлоизолационния слой – ако старата е повредена, износена или трябва да бъде заменена с по-функционална;

Резервни панти – необходими поради износване или повреда на пантите, както и ако вратата е прекалено тежка, тъй като под тежестта на платното са деформирани панти.

Ремонт на рамката на вратата (премахване на изкривяване, пробиване и др.).

По този начин можем да предложим пълна гама от услуги за ремонт на метални врати. Ние се занимаваме както с стандартни врати, така и с бронирани – за професионалистите на фирмата няма невъзможни задачи, всяка поръчка се извършва бързо и ефикасно. Независимо от състоянието на вратата ви, след ремонт тя ще ви зарадва с безупречна работа и великолепен външен вид.